Meteen naar de inhoud
Home » Fans zwaaien met spanbord tijdens concert van Garth Brooks. Hij leest het en onderbreekt zijn concert

Fans zwaaien met spanbord tijdens concert van Garth Brooks. Hij leest het en onderbreekt zijn concert

  • door

Countryzanger Garth Brooks heeft dankzij zijn lange succesvolle carrière als zanger, wereldwijd een hoop fans in alle leeftijdscategorieën. De charismatische zanger heeft hits gescoord die sterk aanslaan bij zijn fans, waaronder “Friends in Low Places” en “The Dance.”

 

Uiteraard zijn zijn concerten nogal levendig. De joviale zanger zet een ongelooflijke show neer, waarbij hij swingend op het podium staat en zingt terwijl hij het publiek met zich meekrijgt.

Maar tijdens één concert stopte Garth midden in zijn optreden, toen hij een zelfgemaakt spanbord zag, dat hij absoluut niet verwachtte. Het spanbord werd vastgehouden door een aanstaande bruid die niet kon wachten om Garth’s aandacht te grijpen. Op het spanbord stond het volgende:

“IK HEB MIJN BRUILOFT UITGESTELD OM HIER TE KUNNEN ZIJN.”

Garth las de tekst vol ongeloof hardop voor aan zijn fans. Toen keek hij naar de vrouw en zei:

“JE MOET DIT AAN ME UITLEGGEN, IK HOOP DAT DIT NIET WAAR IS.”

Naast de aanstaande bruid, stond haar bruidsmeisje. Ze had ook spanbord vast, maar die van haar was best grappig. Er stonden pijlen op die naar de aanstaande bruid wezen en de tekst:

“JE HEBT EEN OMGEVINGSVERBOD NODIG TEGEN HAAR.“

Gelukkig kon Garth lachen om de borden van de vrouwen en gaf hij een speciaal optreden voor de aanstaande bruid en haar verloofde Ken, die niet aanwezig was. Hij zong speciaal voor haar “She’s Every Woman”.

Maar midden in zijn serenade aan de bruid, begon Garth opnieuw te lachen. Dit omdat ze nog een spanbord omhoog hield waarop stond:

“JIJ BENT MIJN HALL PASS.” (EEN HALL PASS IS EEN VRIJBRIEFJE – EEN TOESTEMMINGSBEWIJS OM EEN REGEL OF GEDRAGSCODE TE VERBREKEN)

Garth kreeg bijna tranen van het lachen en besloot van nummer te veranderen.

“DAN ZING IK HET VERKEERDE NUMMER VOOR JE SCHAT.”

Hij zong een pittige versie van ‘That Summer’, een lied over een tiener die liefde vond in de armen van een eenzame vrouw van middelbare leeftijd. Het publiek ging uit hun dak. Bekijk Garth’s geweldige interactie met zijn toegewijde fans.

Het is al bijzonder wanneer een artiest ongelooflijke muziek maakt, maar het is een ander verhaal wanneer een artiest een echte connectie heeft met zijn fans zoals Garth. Dit bijzondere concert bleek als geen ander te zijn, dankzij de grappige fans en Garth’s goede aard.

Garth staat bekend om zijn bijzondere concerten en hij houdt net zoveel van zijn fans als zij van hem. Wat was dit een geweldig cadeautje voor deze aanstaande bruid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.