Meteen naar de inhoud
Home » Fantastisch wat deze voormalige playboy en miljonair met zijn geld doet.. Respect voor deze man!

Fantastisch wat deze voormalige playboy en miljonair met zijn geld doet.. Respect voor deze man!

  • door

Miljonair geeft zijn fortuin weg..

Hij had alles wat zijn hartje begeerde; miljoenen op zijn bankrekeningen, auto’s waar de meeste mannen alleen maar van kunnen dromen en versierde veel vrouwen. Toch besloot de Braziliaan Mazzi Dumato op een dag om al zijn bezittingen weg te geven.

miljonair

Mazzi had eindelijk zijn langverwachte droom waargemaakt; een ferrari. Na twee weken vol met feestvieren raakte hij betrokken bij een auto-ongeluk: “Ik was in slaap gevallen en ben onder een truck belandt.” Hij belandt in de cel en realiseert zich dat zijn vrijheid van hem is afgenomen. Wanneer hij de cel uitkomt besluit hij te gaan reizen om erachter te komen wat hij precies wil met zijn leven. Op reis in Brazilië komt hij Milena tegen, een vrouw die is hersteld van leukemie en die vrijwilligerswerk doet in Kongo.

De twee vallen als een blok voor elkaar en zijn gelukkig totdat er borstkanker bij Milena wordt geconstateerd. De behandelend arts van Milena bleek bezig te zijn met een project; het opzetten van een centrum voor mensen met kanker.

Mazzi besloot de man geld te geven zodat deze grond zou kunnen kopen en stelde aan deze gift één voorwaarde; vijftig procent van de inkomsten moesten gebruikt worden om gratis behandelingen te geven aan mensen die het niet konden betalen. Uiteindelijk besteedt Mazzi bijna zijn hele fortuin aan het kopen van stukken grond voor verschillende kankerklinieken: “Eigenlijk heb ik mijn hele fortuin weggegeven.” Daardoor worden door deze man vele mensen geholpen die de behandelingen niet uit eigen zak kunnen betalen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.