Meteen naar de inhoud
Home » Ze filmde drie witte wolven in het bos – maar houd je oren goed open! Kippenvel!

Ze filmde drie witte wolven in het bos – maar houd je oren goed open! Kippenvel!

  • door

Een natuurfotograaf filmde drie prachtige poolwolven in het bos, toen ze lagen uit te rusten na een lange dag. Plotseling, lukte het hem een fenomeen op beeld vast te leggen waarvan hij wel eerder gehoord had, maar nog nooit met eigen ogen had gezien.

De fotograaf had de drie wolven die hele dag al gevolgd. En nu, namen de wolven een welverdiende pauze na een hele dag in de weer geweest te zijn met jagen en rennen. Plotseling hoorde de fotograaf andere wolven in de verte huilen, en besloot meteen om  het filmen weer op te pakken, in de hoop op een reactie van de groep. Het bleek een heel goed idee.

De video begint op het moment dat één van de wolven zijn kop optilt en begint te huilen, en al snel volgen de andere twee. Het magische en huiveringwekkende gejank van de dieren bezorgde ons rillingen over ons hele lichaam – maar het beste volgt daarna, als de wolven klaar zijn.

In de verte hoor je de andere wolven een antwoord formuleren op dit trio, en het moet voor de fotograaf zo fascinerend zijn geweest om dit gesprek tussen de wolven van dichtbij mee te maken.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Bruid krijgt bakken kritiek omdat ze haar pasgeboren baby aan haar trouwjurk had vastgemaakt. Maar ze verdedigt zich snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.