Meteen naar de inhoud
Home » Food Hacks Slechts één keer betalen en 6 kaassoufflés meenemen…. Sssssttt, je hebt het niet van ons!

Food Hacks Slechts één keer betalen en 6 kaassoufflés meenemen…. Sssssttt, je hebt het niet van ons!

  • door

Bijna iedereen heeft er weleens last van. Soms heb je gewoon zin in fast food in plaats van gezond bezig te zijn. Het moment waarin je bijvoorbeeld zin hebt in iets uit de muur van de snackbar. Ook lekker natuurlijk voor de jongeren onder ons na een avondje stappen! Deze truc bespaart je weer paar euro waar je weer andere dingen mee kunt kopen! Je betaald slechts voor 1 kaassoufflé maar je krijgt er 6 voor dezelfde prijs  van slechts één euro mooi meegenomen toch?

snacks (1)

Dit is natuurlijk niet de beste manier voor het afslanken, maar geef toe iedereen heeft toch weleens zin in een frietje met een snack? Op de volgende pagina zie je hoe ze te werk gaan. Wij zouden nooit op dit idee zijn gekomen.

Heel nauwkeurig klappen ze een hokje dicht, terwijl ze het volgende hokje precies tegelijkertijd open doen, deze truc werkt dus blijkbaar! Je moet er maar op zien te komen natuurlijk. Het moet natuurlijk erg druk zijn in de cafetaria zodat je snel een extra kroket kan halen voor de prijs van 1.

frikandel

We raden het niet aan, maar vonden het toch leuk om dit te delen met jullie.  Bekijk de truc hieronder!

Haha Wat vond je van het resultaat? Deel je mening met ons op Facebook! TAG diegene op Facebook die dit zeker gaan proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.