Meteen naar de inhoud
Home » Foto toont vader aan het vissen met 6-jarige zoon – minuten later sterft hij als held

Foto toont vader aan het vissen met 6-jarige zoon – minuten later sterft hij als held

  • door

Er is niets lekkerder dan even weg uit de stad en naar het platteland om je even één te voelen met de natuur.

Vader Malik Williams vond natuur heerlijk en wilde die liefde overgeven aan zijn 6-jarige zoon Jaden.

Samen met moeder Heather en de pasgeboren baby Joziah, gingen ze eens ouderwets vissen op een recente junidag.

Malik had een moeilijke jeugd gehad. Hij was geadopteerd als baby en op zijn 18e op straat gezet door zijn adoptiefamilie. Hij kon met moeite een vaste baan vinden, maar één ding was zeker. Hij was een uitstekende vader en zijn kinderen waren alles voor hem.

GoFundMe/CarissaPulse

Malik en zijn vriendin Heather gingen met de twee kleine jongens naar een meer in de buurt. Malik en de 6-jarige Jaden gingen vissen terwijl Heather in de auto ging zitten om de twee weken-oude Joziah borstvoeding te geven.

De 16-jarige Riley Gomez was ook bij het meer. Hij hield ervan om foto´s te nemen en nam wat foto´s van Malik en Jaden terwijl de avond viel toen zij op de steiger stonden.

GoFundMe/CarissaPulse

¨Ik zag de band tussen vader en zoon. Het was een heel mooi iets,¨ vertelde Gomez aan Today. “Ze praatten niet echt. Zijn zoon zat gewoon aan de steiger te genieten van een Pepsi, terwijl hij naar zijn vader en de rivier keek.¨

Maar terwijl hij foto´s nam van de vader en zoon wist hij nog niet dat het de laatste foto van Malik zou worden. Een tragedie zou zich voltrekken.

Heather hoorde Malik Jadens naam roepen. De jongen was in het water gevallen. En hoewel Malik zelf niet kon zwemmen sprong hij instinctief in het water om zijn zoon te redden. Een voorbijganger dook op en lukte het om Jaden op de kant te trekken.

GoFundMe/CarissaPulse

Maar toen hij probeerde Malik te redden was die al verdwenen onder de sterke stroming. Hij was weg.

¨Hij twijfelde niet. Hij deed alles voor Jaden,¨ vertelde Heather aan Today terwijl ze haar tranen probeert in te houden.

Heather´s enige troost in deze enorme pijn zijn de schitterende foto´s die een vreemdeling schoot van Maliks laatste momenten met zijn zoon.

Het is tragisch dat Jaden en Joziah moeten opgroeien zonder hun vader.

Deel als je ook vindt dat Malik een held is die zijn leven gaf om dat van zijn zoon te redden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.