Meteen naar de inhoud
Home » Ik ga vreemd met mijn buurvrouw en het is terecht…

Ik ga vreemd met mijn buurvrouw en het is terecht…

  • door

Hi Nieuwsflits,

Mijn naam is Paul, 35 jaar en woon in Den Haag in een rijtjeshuis. Ik en mijn buren wonen al 5 jaar naast elkaar en het contact is goed.

 

We lopen mekaars vloer niet plat maar we nodigen mekaar wel uit voor feestjes en verjaardagen. Mijn buurman is ongekend jaloers. Zijn vrouw mag bijvoorbeeld geen praatjes maken op straat met bekenden of onbekenden. Hij loopt ook altijd hand in hand met zijn vrouw op straat. Hiermee wilt hij aangeven dat iedereen van zijn vrouw af moet blijven. Ik heb ook nooit interesse gehad voor haar aangezien haar man een redelijk vervelende en jaloerse vent is.

Op een dag liep ik op straat en kwam mijn buurvrouw tegen. Ze had tranen in haar ogen, dus vroeg ik wat er aan de hand was. ze vertelde dat ze beu is van haar vent, dat hij het leven bijna onmogelijk maakt en stinkend jaloers is. En voor haar was de grens bereikt. Dus vroeg ik nog een keer: wat is er vandaag nou precies gebeurd dat je in tranen bent uitgebarsten. Ze zei dat ze om het half uur door hem wordt gebeld, vraagt om het half uur of alles goed gaat. Die manier van controleren kon ze niet langer meer verdragen.

( LEES VERDER ONDER DE FOTO )

Ik probeerde haar een beetje te troosten en maakte een opmerking dat het niet verstandig is om zo op straat te praten, want we kunnen gezien worden, dus gaf ik mijn mobielenummer aan haar en zei dat ze altijd kon bellen als ze behoefte had.

Ze belde me de volgende week al, ik was op mijn werk en we hebben over ditjes en datjes gepraat. Daarna belde ze bijna elke dag, maar alleen als ik op mijn werk was. Onze gesprekken gingen op een gegeven moment over vreemd gaan. Mijn buurman ging voor een zakenreis naar Spanje, dus nodigde ze mij uit.

Onze huizen zijn in spiegelvorm gebouwd, dus onze slaapkamer grenst ook aan hun slaapkamer. Het was rond 22.15 uur, mijn vrouw lag in bed en ik ging de deur uit. Liep een blokje om, kwam terug en belde bij de buurvrouw aan. Ze maakte open, we hebben wat gekletst en hebben seks gehad haar slaapkamer. Het bizarre hiervan is, dat mijn vrouw op 1 meter afstand lag in onze slaapkamer. De kamers zijn gescheiden door draagwand natuurlijk, dus het is niet echt gehorig. Maar toch, het was een vreemde gewaarwording. Uit voorzichtigheid spraken we niet, maar gingen we fluisterend praten.

Na ons eerste keer, hebben wij het vaker gedaan. Tja, dat hou je niet tegen, soms belde de buurman terwijl wij bezig waren. Ze nam de telefoon gewoon op terwijl ik zachtjes verder ging.

Ze vertelt dat ze 2 redenen heeft gehad om vreemd met mij te gaan. De eerste reden: Ze vindt mijn vrouw een lieve vrouw, maar ze vind haar ook hoogmoedig. Daarom wilde ze haar een lesje leren.

De tweede reden: Als ze ruzie had met haar man, zei hij steeds dan ga je het toch met de buurman doen. Tja, dat zegt hij elke keer in boosheid maar de buurvrouw was het zo zat dat ze het woord bij de daad heeft gevoegd.

Wij genieten nog volop want wanneer buurman terug komt van zijn reis is de pret afgelopen. Maar hij hoeft niet te vrezen, zijn vrouw wordt goed verwent hier. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.

Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal aangepast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.