Meteen naar de inhoud
Home » Een geheim is blootgelegd: Kanker is geen ziekte, maar…

Een geheim is blootgelegd: Kanker is geen ziekte, maar…

  • door

We zijn voortdurend bang voor het woord kanker, we zijn omringd met mensen die er last van hebben, en het lijkt erop dat niemand deze dodelijke ziekte kan verslaan.
Echter het is niet een echte ziekte. Kanker is een business, en wij betalen de prijs.
Miljoenen mensen lijden aan kanker, ongeacht hun leeftijd en geslacht. Echter, de meeste van hen zijn nog steeds niet bewust van het feit dat ze worden gemanipuleerd.

Er is een boek met de titel “World Without Cancer” , wat niet vertaald mocht worden in verschillende andere talen.

Echter, ons doel vandaag is om je ervan te overtuigen dat er geen kanker is, want het is slechts een vitamine B17-deficiëntie (Amygdalin). Daarom geen chirurgie, bestraling, chemotherapie en andere conventionele behandelingen.
In het verleden stierven zeelieden aan scheurbuik, en zo veel mogelijk mensen profiteerde daarvan, en later werd ontdekt dat het niet een echte ziekte was, maar slechts een tekort aan vitamine C.

Wij geloven dat dit hetzelfde is! De kanker-industrie is een enorme business, en miljarden euro’s worden jaarlijks verdiend. Het bloeide na de Tweede Wereldoorlog.
Echter, wanneer we rekening houden met het feit dat de genezing al lang geleden is gevonden, is de conclusie meer dan duidelijk: kanker vult de zakken van de kolonisatoren.
Toch kan kanker worden voorkomen door het volgen van deze eenvoudige tips:
Raak niet in paniek, maar onderzoek je conditie, en probeer uit te vinden wat voor type kanker je hebt.

Omdat kanker slechts een gebrek is aan vitamine B17 in het lichaam, moet je 15 tot 20 stukjes abrikoos steen / kern (fruit steen) per dag eten om het te voorkomen.
Tarwe knoppen zijn een krachtige anti-kanker geneesmiddel, rijk aan vloeibare zuurstof en de meest krachtige anti-kanker verbinding-laetrile, een geëxtraheerde vorm van deze vitamine, word in de vrucht steen van appels gevonden.
Laetrile wordt geproduceerd in Mexico, en gesmokkeld naar de Verenigde Staten, omdat de geneesmiddel industrie bij wet verbiedt de productie van laetrile.

Dr. Harold W. Manner, de auteur van het boek “Death of Cancer”, beweert dat laetrile kanker behandelt in meer dan 90% van de gevallen.

Amygdalin (vitamine B17) is te vinden in:
De vrucht steen of graan (zaad) van fruit in de hoogste concentratie. Deze vruchten zijn: peren, appels, abrikozen, pruimen en perziken.
Zaden (granen): sesam en lijnzaad (zaad van linnen / vlaszaad).
Havermout , mortels van blok tarwe, gerst, bruine rijst, rogge, lijnzaad, gierst.
Snijbonen, bonen, linzen spruit (linzen knop), granen, Lima (Lima bonen) en erwten.
Moerbei- zaden: Bittere amandelen (dat is de rijkste bron van vitamine B-17 van aard) en Indische amandel.
Moerbeien: bosbessen, zwarte moerbei, framboos en aardbei.
Zoete pompoen, biergist, en ruwe rijst (padie).
Dit zijn de rijkste bronnen van absorbeerbare B17:
Abrikozen (pitten / zaden)
bosbessen
vlierbessen
zaden van vruchten zoals kersen, appels, peren, perziken, pruimen
tuinbonen
amandelen
frambozen
Sorghum
Macadamia noten
aardbeien
bramen
tarwegras
Boekweit
limabonen
Gerst
cashewnoten
Taugé
Gierst

Alles word niet schoon en gereinigd als je het met zeepsop wast, voeg wat azijn toe en alles word schoon, en blijft langer vers.
Dit voorkomt dat de schadelijke effecten van de zware chemische stoffen toegevoegd in deze producten je lichaam binnentreden , die diverse aandoeningen, allergieën en kanker veroorzaken.

Zorg ervoor dat je een gezonde levensstijl leidt, regelmatig sport, biologische gezonde voeding eet, het stress beheer uitoefent, en je zult een optimale gezondheid behouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.