Meteen naar de inhoud
Home » Deze geheime truc kent bijna niemand. Op deze manier bespaar je vele euro’s in de supermarkt.

Deze geheime truc kent bijna niemand. Op deze manier bespaar je vele euro’s in de supermarkt.

  • door

Als je je kort voor het weekend opmaakt om boodschappen te doen voor je gezin, weet je dat je algauw aan een aardig bedrag komt. Zeker wanneer je veel waarde hecht aan kwaliteit en voor merkproducten kiest. Maar er bestaat een truc waardoor je minder betaalt en toch dezelfde kwaliteit krijgt: kies voor producten zonder naam of zogenaamde witte producten! Want in de weinig aantrekkelijke verpakking zit gewoon hetzelfde als in die van de dure merkproducten.

Een blik op de verpakking volstaat: In Europa moeten alle vlees-, vis- en alle zuivelproducten van een unieke code voorzien worden. Maar dit nummer zegt niet alleen waar de melk of het vlees vandaag komt, maar leert ons ook welke fabrikant erachter schuilgaat. En zo is een dure kaas of een wit product vaak afkomstig van een en dezelfde fabrikant.

Het leuke is: Er bestaat een handige applicatie waarmee je snel kunt achterhalen welke fabrikant er achter een bepaalde code schuilgaat. Het resultaat is vaak verbazingwekkend! Want de meeste verse producten komen gewoon van dure merken, zij het dat ze in een smakeloze verpakking verstopt zitten.

Je kunt deze applicatie hier downloaden.

De reden voor dit “verstoppertje” van de merken is de volgende: Voor hen loont het simpelweg niet alleen maar voor de premium markt te produceren. Daarom worden een groot deel van hun producten goedkoper verkocht. Maar om hun imago van duur merk niet te beschadigen, worden ze als wit product verkocht bij ALDI en LIDL. Wie dit weet, kan een heleboel geld besparen!

Voor een paar euro minder hoef je toch echt geen bont gekleurde verpakking van een merk te hebben, toch?

DEEL deze belangrijke tip met iedereen die je kent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.