Meteen naar de inhoud
Home » De geit weigerde zes dagen lang om te eten en hij was depressief – maar kan zijn vriend hem redden?

De geit weigerde zes dagen lang om te eten en hij was depressief – maar kan zijn vriend hem redden?

  • door

Soms zien we over het hoofd dat dieren meer nodig hebben dan goed voedsel, een veilige omgeving en verzorging. Zelfs doorgewinterde dierenverzorgers gaan er wel eens vanuit dat het welzijn van dieren gegarandeerd is als aan deze voorwaarden voldaan is.

Het verhaal van de geit Mr. G, die 6 dagen lang weigerde te eten na overplaatsing uit een plek waar hij verwaarloosd werd, is zo’n voorbeeld. Mr. G weigerde niet alleen te eten, hij lag helemaal depressief in een hoekje van de stal, ging niet naar buiten en leek zijn dagen te tellen.

Het was duidelijk: hier moest iets gebeuren. Een vrijwilliger besloot dat Mr. G’s  oude maatje, de ezel Jellybean, die maar liefst 14 uur rijden in een ander opvanghuis zat, erbij gehaald moest worden. En kijk wat er gebeurt als de oude vrienden elkaar weer zien. Mr. G lijkt het niet te kunnen geloven, maar na een paar minuten dringt het goede nieuws tot hem door….  Zijn allerliefste vriend is bij hem terug.

Bekijk in deze video de reünie van de twee oude vrienden. We moeten nooit onderschatten dat vriendschappen bij sommige dieren zo belangrijk kunnen zijn voor hun welzijn! Deel deze video met je vrienden om hen hieraan te herinneren.

Bruid krijgt bakken kritiek omdat ze haar pasgeboren baby aan haar trouwjurk had vastgemaakt. Maar ze verdedigt zich snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.