Meteen naar de inhoud
Home » De gek zette de hond uit de auto en reed vervolgens weg – maar daarna gebeurt er een waar wonder

De gek zette de hond uit de auto en reed vervolgens weg – maar daarna gebeurt er een waar wonder

  • door

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen.

Vorig jaar plaatste de politie bewakingscamera’s in een afgelegen stuk bos in de Amerikaanse stad Kansas City, om te voorkomen dat mensen hier afval dumpten. Toen de politie op een dag routinematig naar de opnames keek, ontdekten ze iets dat hun hart brak, schrijft Kansas City TV News.

Op de video zagen ze hoe een man zijn auto stopt en de deur opent. Maar in plaats van afval te dumpen in het bos, zette hij zijn witte hond uit de auto en vertrok alsof er niets aan de hand is.

rutim1

KCTV5

De politie zag hoe de eigenaar zonder blikken of blozen wegreed en de hond aan zijn lot overliet.

rutim2

KCTV5

Uit de datum op de video bleek dat de hond acht dagen geleden was achtergelaten, dus de politie nam onmiddellijk contact op met de gemeente om de hond op te speuren. Gelukkig was de witte pitbull op dezelfde gebleven, in de hoop dat zijn eigenaar weer zou terugkomen.

Toen de hond werd gevonden, werd hij Mojave genoemd. De hond was bang en had honger. Maar toen de hond bij het plaatselijke dierenasiel KC Pet Project was aangekomen, gebeurde er iets heel bijzonders.

rutim3

Facebook / KC Pet Project

Een half uur nadat Mojave aangekomen was, kwam er een jong stel dat besloot om hem te adopteren. Hij heeft nu nieuwe eigenaren, die hem een veilig thuis geven en hem alle zorg en liefde geven die hij verdient.

Over de ultieme wraak op de vorige eigenaar gesproken, die zijn hond dumpte alsof hij een stuk vuilnis was!

bounce

KCTV5

Hoewel Mojave’s verhaal in mineur begon, eindigde het gelukkig een stuk beter. Deel dit verhaal met je vrienden als je ook vindt dat alle honden een tweede kans verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.