Meteen naar de inhoud
Home » Je gelooft je ogen niet! Dit gebeurde in Oekraïne. Een vaste camera nam alles op!

Je gelooft je ogen niet! Dit gebeurde in Oekraïne. Een vaste camera nam alles op!

  • door

Het is een doodnormale dag in Kiev, Oekraïne. De vogeltjes fluiten in de bomen, mensen zijn op weg naar waar dan ook, de zon schijnt, de wolken drijven zachtjes voorbij. Dan gebeurt er plots iets heel onverwachts. Een veiligheidscamera neemt alles in detail op. Het zal je maar overkomen!

In de video onderaan kan je eens zien wat er precies gebeurt als de straat ontploft. Ja, ontploft! Je moet maar pech hebben om in de buurt te zijn van zo ’n onverwachte gebeurtenis. Het ene moment is alles normaal, het volgende moment gaat de hele straat de lucht in. Werkelijk bangelijke beelden!

In de video zie je hoe de grond openbreekt als gevolg van een ondergrondse explosie.

Blijkbaar is er een waterafvoerbuis lek geraakt. De enorme druk in de buis vindt een uitweg en boem! Een zone van minstens 20 m² wordt naar boven geduwd en de kracht van de explosie die volgt is bijzonder indrukwekkend. Vuil water stroomt in overvloed naar boven en zet de hele straat blank.

Ondanks alles is de schade nog redelijk beperkt. Er is enkel materiële schade en dat kan makkelijk worden opgelost. Maar die explosie… die vergeten we niet gauw. Het is ook duidelijk te zien in de video dat de buren erdoor enigszins aangedaan zijn. Ze kunnen hun ogen amper geloven.

Deze gebeurtenis had heel anders kunnen aflopen. Als er iemand in de buurt was geweest, hadden we een heel ander verhaal moeten vertellen. Gelukkig bleef het allemaal slechts bij enkele opgeschrikte buren en enkele dagen werkzaamheden op kosten van de watermaatschappij.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: Perfecto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.