Meteen naar de inhoud
Home » Zij hadden niet genoeg ruimte meer voor de kinderen, dus maakte ze een extra verdieping.

Zij hadden niet genoeg ruimte meer voor de kinderen, dus maakte ze een extra verdieping.

  • door

Ruimte gebrek, dit is een probleem waar iedereen wel tegen aan loopt in hun woning. Helemaal als er sprake is van gezinsuitbreiding. Wij hebben hier een voorbeeld van een gezin dat daar heel slim mee om is gegaan.

Je moet vaak roeien met de riemen die je hebt, dit geldt ook voor de ruimte. De kans bestaat dat je in je huis hoekjes hebt die je niet gebruikt. Dat had deze familie ook. De kinderen uit dit gezin werden ouder en hadden steeds meer ruimte voor zichzelf nodig. Er was niet genoeg plek voor hun speelgoed, computer en andere spullen.

Zij hebben de oplossing gevonden in de ontvangsthal. Boven de deur zat genoeg ruimte om een extra verdieping te bouwen. De moeder van het gezin vroeg aan haar schoonvader en man om die daar te bouwen. Het zal je verbazen hoeveel ruimte dat op heeft geleverd.

Het is een soort creatieve zolder ruimte/plateau geworden. Ze hebben eerst gecontroleerd of de muren wel dragend waren. Als de muren van beton zijn dan hoef je je daar geen zorgen over te maken. Maar met gips of hout wordt het wel even anders. Als je het zelf doet moet je wel wat bouwkennis hebben, zodat het veilig gebeurd. Klusjesman inhuren kan ook, dat kost wat maar geeft ook een bepaalde garantie.

Hoe dan ook, dit gezin heeft meer ruimte om hun spullen te bewaren.

Vindt je dit ook een mooie oplossing? Ken je iemand die ook meer ruimte in huis nodig heeft? Deel dit dan met ze op Facebook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.