Meteen naar de inhoud
Home » Geweldig! Deze vrouw is de racende auto’s in haar straat helemaal zat en regelt het verkeer op deze geniale manier!

Geweldig! Deze vrouw is de racende auto’s in haar straat helemaal zat en regelt het verkeer op deze geniale manier!

  • door

Dit zou iedereen eens moeten proberen.

Auto’s die als een malle door de straat racen, zijn ontzettend vervelend én gevaarlijk. De 64-jarige Jean Brooks uit Nottingham (Engeland),is het zo zat dat ze een slimme manier heeft gevonden om de scheurijzers in toom te houden.

 

Hoewel een gewone burger niet aan een snelheidsmeter kan komen, om snelle rijders de kop in te kunnen drukken, lijkt een föhn op een afstand wel verdacht veel op een snelheidsmeter. Jean besloot om de proef op de som te nemen. De oma van vier ging achter haar tuinhekje staan terwijl ze met haar föhn naar automobilisten wees. Het resultaat? Auto’s gingen vol in de ankers. “Ik heb nog nooit zoveel remlichten aan zien gaan”, zegt Jean tevreden met een enorme glimlach op haar gezicht.

Kinderen veilig over straat
Jean woont in een straat waar veel kinderen en scholieren lopen en spelen. Het aanpakken van te hard rijdende auto’s was daarom geen overbodige luxe. Buurtbewoners geven aan dat Jeans aanpak om haar föhn op rijdende bolide’s te richten erg effectief is. Volgens hen rijden auto’s nu veel minder hard door de straat.

Bekijk de video van Jean in actie hieronder!

Bron: Dailymail | Beeld: videostill

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.