Meteen naar de inhoud
Home » Ze ging naar de WC en kwam even later KRIJSEND terug! Dit kan ons allemaal overkomen.

Ze ging naar de WC en kwam even later KRIJSEND terug! Dit kan ons allemaal overkomen.

  • door

Openbare toiletten zijn misschien wel de meest beruchte broeiplekken voor bacteriën. Was het maar zo dat ze er allemaal spik en span uit zagen. De bacteriën zijn een gevaar, maar dan heb je ook nog bepaalde mensen die er blijkbaar lol in hebben om nog meer gevaar te creëren. De Britse Nicole Langmead komt hier met haar dochter in de McDonald’s achter.

Ze hadden de hele dag geshopt en dachten het even leuk af te sluiten door samen wat te gaan eten bij de McDonald’s. Ze hadden heerlijk genoten van het eten en de kleine Kaya moest nog even een bezoekje plegen aan het toilet voordat ze weg gingen, maar dan hoort moeder Nicole haar kleine meid opeens een gil slaken.

De bezorgde moeder twijfelt geen moment en gaat meteen kijken wat er met haar dochtertje aan de hand is. Haar dochter is inmiddels in tranen en het wordt al snel duidelijk waarom. De benen van de kleine meid zaten onder het bloed. Na Kaya weer gekalmeerd te hebben gaat ze kijken hoe dit nou precies heeft kunnen gebeuren.

Nu blijkt dat een of andere zieke geest de bril had besmeurd met secondelijm. Toen Kaya op de bril ging zitten zoog de lijm zich meteen vast aan haar beentjes, dus toen ze klaar was en eraf spring bleef er een heel stuk vel hangen. Het personeel schakelt meteen de politie in na het verhaal aangehoord te hebben.

Het stelde Nicole gerust dat het personeel haar verhaal zo serieus namen, maar tegelijkertijd kon ze het bloed van de daders wel drinken. Ze hopen dat ze snel gepakt worden zodat niemand onder hen hoeft te lijden. Gelukkig was het voornamelijk de schrik en is de kleine Kaya er inmiddels al weer bovenop. Wel heeft ze nu een aantal littekens.

Nicole verspreidt haar verhaal in de hoop dat mensen wat meer gaan opletten op plekken als openbare toiletten. Ze raadt alle ouders aan om goed de plekken te controleren waar je kinderen zich bevinden. Er hoeft maar een iemand te zijn met een kronkel in zijn kop die zo’n misselijk geintje uithaalt en het is al raak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.