Meteen naar de inhoud
Home » Hij ging stevig van bil op een vlucht van Ryanair, maar vergat daarbij even dat zijn zwangere verloofde thuis zat

Hij ging stevig van bil op een vlucht van Ryanair, maar vergat daarbij even dat zijn zwangere verloofde thuis zat

  • door

De man die eind vorige week wild tekeer ging met een vrouw op een vlucht van Ryanair zal zich zijn seksuele uitspatting nog lang herinneren. Hij was namelijk even zijn zes maand zwangere verloofde even helemaal vergeten.

De video waarin Shaun Edmondson en de voorlopig onbekende blondine zonder gêne van bil gaan op tien kilometer hoogte ging de wereld rond.

Het opmerkelijke tafereel speelde zich af rond acht uur ’s avonds op een vlucht van Manchester naar Ibiza. “Ik hoorde ze erover bezig en dacht dat ze een grapje maakten”, aldus een passagier die op dezelfde vlucht zat. “De man vroeg of iemand een condoom bij zich had. We lachten ermee, maar tien minuten later zagen we dat hij het meende. Ze leken echt dronken.”

“Een vrouw die naast hen zat, stond op en vroeg aan de crew of ze een andere plaats kon krijgen. Pas twintig minuten nadat het was gebeurd, klaagde iemand over het voorval tegen het vliegtuigpersoneel. Maar ze deden niets.”

“Het was zo duidelijk wat daar gaande was”, zegt een andere getuige. “We hebben er allemaal eens mee gelachen. Het was best grappig.”

Zwangere verloofde

Ryanair onderzoekt momenteel de zaak, maar Edmonson zal vooral thuis een serieus woordje uitleg hebben moeten verschaffen. De 31-jarige Brit uit Windermere, zo’n 130 kilometer ten noorden van de stad Leeds, staat namelijk op trouwen. Zijn 25-jarige toekomstige vrouw Jenna Ross is bovendien zes maanden zwanger.

Bovendien kende Edmonson, een souschef, de vrouw waarmee hij van bil ging helemaal niet. “Het was een vrouw die hij toevallig ontmoet had op het vliegtuig, daarvoor hadden ze elkaar nog nooit gezien”, vertelt een vriend van de man aan The Sun.

Voor wie de beelden nog niet gezien had:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.