Meteen naar de inhoud
Home » Glennis Grace over vertrek Trijntje Oosterhuis bij Ladies of Soul: “Dat is echt pure onzin”

Glennis Grace over vertrek Trijntje Oosterhuis bij Ladies of Soul: “Dat is echt pure onzin”

  • door

Glennis ontkracht de ‘bevestiging’ van het management van Trijntje…

Het management van Trijntje Oosterhuis verwoeste alle hoop voor Ladies of Soul-fans toen ze vertelden dat de zangeres daadwerkelijk de damesgroep gaat verlaten. Echter gloort er na de uitspraak van Glennis Grace toch nog wat hoop aan de horizon.

Twee dagen geleden bevestigde het management aan RTL Boulevard dat Trijntje de vriendinnengroep Ladies of Soul zou verlaten. Na vijf jaar zou de zangeres het mooi vinden en zich volledig willen storten op haar eigen carrière. Zo zou de brunette een nieuw album willen opnemen en aansluitend daarop gaan touren. Dat Trijntje Ladies of Soul gaat verlaten is volgens Glennis grote onzin. Het medelid is gefrustreerd dat er allemaal geruchten de ronde gaan over het vertrek van Trijntje. “Ik word er gewoon boos om, er wordt een verhaal gemaakt dat er niet is”, vertelt Glennis aan Shownieuws.

“Ze is gewoon nog steeds een onderdeel van Ladies of Soul. Ze neemt alleen meer de tijd voor zichzelf. Dat Trijntje weggaat is pure onzin. Ze gaat iets minder doen (bij Ladies of Soul red.) en daar heeft ze haar eigen keuzes in gemaakt en daar kan ik alleen maar respect voor hebben.” Ondanks dat Trijntje wat gas terugneemt, bevestigt Glennis dat er geen vervanger van Trijntje komt. “Dat Trijntje dit jaar een stap terug doet, wil niet zeggen dat we meteen een vervanger hebben. Daar hebben we met z’n allen voor gekozen. The Ladies of Soul zijn Berget, Candy, Edsilia, ik en Trijn!”

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.