Meteen naar de inhoud
Home » Goed nieuws voor aanstaande bruidjes: Primark komt met déze geweldige collectie!

Goed nieuws voor aanstaande bruidjes: Primark komt met déze geweldige collectie!

  • door

Wat een geweldige collectie van Primark

Als aanstaande bruid is het zoeken van een droomjurk natuurlijk van groot belang, maar wat vaak vergeten wordt en minstens zo belangrijk is zijn de accessoires voor een geslaagde huwelijksnacht. En aangezien er in de jurk natuurlijk vaak al genoeg euro’s zijn gepompt, is het wel zo fijn als je een pyjamaatje of spannend setje voor een iets vriendelijker bedrag op de kop kan tikken. 

Primark to the rescue! Je kan jezelf natuurlijk in een pikant lingeriesetje met jarretels en andere haken en ogen hullen, maar na een emotionele en lange huwelijksdag (vaak met een paar borreltjes teveel op) wil je ook gewoon iets comfortabels aan. De schattige bruidscollectie van Primark voldoet hieraan en het ziet er nog ontzettend leuk uit ook!

Ook erg leuk: om de dag voor je grote dag een lekker meidenavondje met je beste vriendinnen in te plannen en ze deze leuke pakjes cadeau te doen. Maskertje erop, theetje erbij en helemaal zen worden voor de Big Day.  Daarnaast brengt de Britse modeketen een reeks accessoires voor de aankleding van je bruiloft uit en ook dat ziet er geweldig uit… Hebben!  De collectie is op dit moment verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, maar hopelijk hangt het binnen zeer korte tijd ook in de Nederlandse fillialen. Wij kunnen niet wachten, bekijk een deel van de collectie alvast hieronder:

De nachtkleding:

De accessoires: 

Bron: Grazia | Beeld: Primark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.