Meteen naar de inhoud
Home » De golven slaan keihard in op de ramen – dan filmen de heren een spectaculaire video!

De golven slaan keihard in op de ramen – dan filmen de heren een spectaculaire video!

  • door

Als je aan een cruise denkt, dan denk je waarschijnlijk aan een prachtige reis waarin je van de zon en het zwembad op het dek geniet , nieuwe steden ontdekt en heerlijk dineert. Samengevat beeld je een oord in waar je lekker kan relaxen. Dit is ook wat de passagiers van het cruiseschip “Anthem Of The Seas” dachten toen ze aan hun reis begonnen.

Iedereen kent het verhaal van de Titanic en van het meer recente kapseizen van de Costa Concordia in 2012 voor de kust van Isola del Giglio. Gelukkig gebeurt er niets zoiets ernstigs in de onderstaande video, maar alsnog was het voor velen angstaanjagend. Het schip voer namelijk door een hevige storm. Windkrachten waren extreem en de golven meters hoog.

De passagiers waren niet allemaal zo op hun gemak, aangezien het schip niet recht lag en omdat de eerste paar verdiepingen onder zeeniveau kwamen te liggen. We snappen wel dat sommigen het heel eng vonden, maar de heren in de video geven geen kik. Zelfs niet als de hoge golven inslaan op het raam waaruit ze aan het kijken zijn.

De video is “viral” gegaan omdat het echt spectaculair is. De bemanning duidt erop dat het schip nooit in gevaar was om te zinken. Normaliter ontwijken cruiseschepen zulke stormen om te voorkomen dat ze de gasten bang maken.

Het gevaarlijkste aan het voorval was meubilair dat niet vast stond, volgens experts. Toch is het een spectaculaire video. Zou jij bang zijn geweest? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.