Meteen naar de inhoud
Home » Ik had hem graag als mijn vriend willen hebben maar nu heeft mijn moeder hem afgepakt!!

Ik had hem graag als mijn vriend willen hebben maar nu heeft mijn moeder hem afgepakt!!

  • door

Ik ben jaloers, enorm jaloers. Ik weet namelijk zeker dat mijn moeder iets met die leuke jongeman doet die ik al een paar keer bij haar gezien heb toen ik haar bezocht. Ik dacht eerst dat ze hem vroeg langs te komen voor mij want ik ben gescheiden en al weer een paar jaartjes alleen. Hij is wel jonger als ik maar ik zie dat hij op donkere vrouwen valt en ik zie er nog goed en slank uit met m’n 3 kinderen. Ik ben 39 jaar.

De laatste keer duurde het een tijdje voor m’n moeder open deed en toen ik binnen kwam deden ze wat nerveus. Ik zag een stukje van een sok uit de broekzak van die jongeman hangen en zijn haar zat behoorlijk in de war. Het leek er op dat ook m’n moeder net snel iets aangetrokken had. Hij was ook snel weer weg. M’n moeder liet hem uit en ik hoorde ze wel fluisteren maar hoorde niet wat ze zeiden.

Ik heb het rechtstreeks aan mijn moeder gevraagd of ze sex samen hadden maar ze zei me niet te bemoeien en deed boos en wilde er niet over praten. Ze belt me nu soms een paar keer in de week of ik langs ga komen en dat deed ze eerder ook niet.

 

Ik begrijp m’n moeder niet maar ook die jongeman niet, hij is zoiets van 31 en mijn moeder loopt al tegen de 70. Daarbij is ze ook nog erg dik dus wat moet hij met haar, hij kon zowat haar kleinzoon zijn. Ik moet er ook niet aan denken wat hij allemaal met haar doet.
Ik had hem graag willen hebben maar nu heeft zij hem gepakt.
Wat vinden jullie daar van?

Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal aangepast.
Wil jij jouw verhaal ook anoniem met ons delen? Stuur deze dan naar verhalenco@gmail.com. Wij publiceren jouw verhaal gegarandeerd 100% anoniem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.