Meteen naar de inhoud
Home » Een groep jongens vergreep zich aan dit 13-jarig meisje:Maar kijk eens wat er na 2 jaar gebeurde… SCHOKKEND!

Een groep jongens vergreep zich aan dit 13-jarig meisje:Maar kijk eens wat er na 2 jaar gebeurde… SCHOKKEND!

  • door

Het hart van Linda Trevan is gebroken en ze weet dat het nooit meer zal helen. Dit is het ergste wat een ouder kan overkomen: een kind verliezen.

6d7de8ef194290ff3aaba78c2e1a933c

De dochter van Linda, Cassidy, was nog maar 13 toen ze enorm werd gepest door een groep meisjes van haar school. Het begon met schelden en ging naar slaan en nog erger. Cassidy wilde niet meer naar school. Na een tijd van therapie leek het beter te gaan en had ze weer genoeg zelfvertrouwen voor school. Het leek beter te gaan en de grootste pestkop bood zelfs excuses aan en wilde haar vriendin zijn.

Tenminste, dat dacht Cassidy, toen ze met hun mee ging naar een huis op 15 februari 2014. Ze zouden samen uitgaan vertelden de andere meisjes. Maar het was een val. Eenmaal in het huis wachtten daar twee veel grotere jongens die zich aan haar vergrepen, terwijl de andere meisjes toekeken.

Toen moeder Linda ontdekte er gebeurd was, was ze volkomen van de kaart. Ze belde de politie maar Cassidy was zo bang voor de groep dat ze geen aangifte wilde doen. Daarom kon de politie niets doen. Maar het pesten ging door, via de telefoon en de sociale media. Linda zag geen andere oplossing dan te verhuizen zodat Cassidy naar een andere school kon.

Maar dit was niet genoeg en Cassidy was ernstig getraumatiseerd. Ze had continu angstaanvallen. Linda deed wat ze kon maar op een gegeven moment was er niets meer wat ze kon doen. Met maar 15 jaar besloot Cassidy een eind te maken aan haar lijden en zichzelf het leven te benemen.

Linda’s wereld stortte in. Het duurde een jaar voordat ze er over kon praten. Op dat moment besloot ze het hele verhaal van Cassidy op een open brief op haar Facebookpagina te zetten.

Ze besloot met:

“Ik ben geen wraakzuchtige persoon…maar wat jullie gedaan hebben…ik hoop dat jullie jezelf nooit kunnen vergeven en nooit de naam Cassidy Trevan zullen vergeten. Jullie hebben voor altijd bloed aan je handen.

Mijn kind is door pesterijen gedood, jullie moeten dit serieus nemen. Deel dit bericht alsjeblieft.

Linda Trevan”.

Het is zo tragisch dat dit gebeurt. We kunnen alleen maar hopen dat de woorden van Linda indruk maken en dat de schuldigen hun leven lang door schuldgevoelens zullen worden geplaagd.

Het zijn aangrijpende maar moeilijke woorden van Linda. Ze schreef deze brief om aandacht te vragen voor het pesten op scholen. De geschiedenis van Cassidy is er maar een uit velen. We hopen dat ieder hiervan leert. Deel dit s.v.p. verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.