Meteen naar de inhoud
Home » Grote waardering voor de politieagent die deze vrouw naar haar dochter in het ziekenhuis bracht.

Grote waardering voor de politieagent die deze vrouw naar haar dochter in het ziekenhuis bracht.

  • door

Silke J. uit Longerich in de buurt van Keulen in Duitsland ontving op zaterdagavond een oproep die elke ouder doet beven: haar kind werd in het ziekenhuis opgenomen. Het kind volgde reeds enkele dagen een penicillinekuur zonder enige problemen. Maar dan krijgt ze plots een anaphylactische reactie en heeft dringend nood aan medische hulp. Wanneer het meisje geveld wordt, is ze net op een grote bijeenkomst in Keulen. Duizenden mensen zijn samengekomen om het vuurwerk te bewonderen.

Voor de gelegenheid heeft de politie de omliggende straten afgesloten. Daardoor kan Silke haar kind niet bezoeken in het ziekenhuis, ze kan er eenvoudig niet geraken. In haar wanhoop spreekt ze een politieagente op een moto aan. De vrouw twijfelt geen moment. Ze schakelt het blauwe sirenelicht aan brengt de vrouw naar het ziekenhuis. Een dag later start de vrouw een zoekactie via Facebook om de agente te vinden. Ze wil haar alleen maar hartelijk bedanken voor haar hulpvaardigheid.

“Ik wilde de dame graag bedanken in het openbaar voor haar hulp,” schrijft Silke. “Sinds de rellen in Hamburg heeft de politie zwaar te kampen met slechte reputatie. Maar het was ook de politie die ervoor zorgde dat ik onmiddellijk naar mijn dochter kon gaan om haar in het ziekenhuis bij te staan. Zonder haar hulp had ik er meer dan een uur over gedaan. Het verkeer stond gewoon stil. Het gaat ondertussen zeer goed met mijn dochter.”

De zoekoproep van de vrouw werd honderden malen gedeeld. Het duurde dan ook maar enkele uren voordat Silke de naam van de agente vond. Nu kan ze haar persoonlijk bedanken. “Het is een fijn gevoel te weten dat er nog steeds mensen zijn die hulpvaardig zijn. Een dikke dankjewel daarvoor!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: Focus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.