Meteen naar de inhoud
Home » Grote zorgen over zangeres Sinéad O’Connor na een filmpje op haar Facebook-pagina

Grote zorgen over zangeres Sinéad O’Connor na een filmpje op haar Facebook-pagina

  • door

Sinéad O'Conner

De zangeres praat over suïcidale gedachten en psychische problemen

Heel veel mensen maken zich zorgen over de wereldberoemde zangeres Sinéad O’Connor. Ze plaatste onlangs een filmpje op Facebook, waarin ze huilend vertelde over haar leven, mentale problemen en suïcidale gedachten. In 1990 werd de zangeres beroemd met haar hit Nothing compares 2 U, maar nu lijkt het allemaal niet zo goed te gaan met haar. 

De Ierse zangeres woont op dit moment in een Motel in New Jersey. “Er is helemaal niemand in mijn leven, behalve mijn psychiater. Die zegt dat ik een held ben. En dat is het enige wat mij nog in leven houdt. Dat ik zijn held ben… en dat is best zielig”, aldus de 50-jarige O’Connor. “Ik vecht en vecht en vecht elke dag om te blijven leven.” Daarna vertelt ze dat het van haar allemaal niet meer hoeft.

Voogdij
Ze vertelt ook dat ze zich enorm eenzaam voelt sinds ze de voogdij over haar 13-jarige zoontje is kwijtgeraakt. Ze kan, volgens haarzelf, niet rekenen op steun van haar vrienden en familie, omdat zij haar niet willen helpen. Nadat het filmpje verscheen werden er wat vreemde posts geplaatst op het Twitter-account van Sinéad O’Connor. Zo vraagt de zangeres aan Jaques Viau of hij een plek voor haar heeft om te verblijven.  Een paar dagen later plaatst een ander een bericht namens Sinéad om te zeggen dat het goed met haar gaat. Of dat ook daadwerkelijk zo is, is nog onbekend.

Bron: Metro | Beeld: video stil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.