Meteen naar de inhoud
Home » Een haai komt recht op een duiker af. Als hij de buik van het dier ziet, bevriest zijn bloed!

Een haai komt recht op een duiker af. Als hij de buik van het dier ziet, bevriest zijn bloed!

  • door

Een ontmoeting met een haai is één ding, een ontmoeting met een geïrriteerde, verwonde haai is iets anders. Dit overkwam een duiker aan de kust van Florida, en hij overleefde het voorval! En niet alleen kon hij zijn verhaal achteraf vertellen, hij kon de haai zelfs helpen met een serieuze medische kwestie.

Josh Eccles, een professionele duiker uit Jupiter, Florida, genoot van een duik in het warme water van de Atlantische Oceaan. Plots verschijnt er een haai op het toneel die het op hem gemunt heeft. Het dier komt gevaarlijk dichtbij maar lijkt dan weg te zwemmen. Dan verandert de haai van idee en komt recht op de duiker af. Josh vertelde aan WPBF Nieuws dat hij begreep dat de haai een probleem had. Zijn gedrag was gewoon te vreemd. “Het dier kwam maar terug en terug en gaf me elke keer een duw. Dat gebeurt wel vaker met haaien maar nooit zo veel keren.”

Toen de duiker het dier wat nader bekeek, zag hij een grote ijzeren haak die zich in zijn buik genesteld had. De haai moet wel wanhopig geweest zijn om hulp te vragen aan een mens. Met de grootste voorzichtigheid trachtte Josh de haak te verwijderen. Het lukte en daarmee was het gevaar op een zware infectie geweken. Bekijk de heldendaad van Josh in de volgende video!

Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.