Meteen naar de inhoud
Home » Hartverscheurend! Hevig huilend probeert deze moeder het afrukte hoofd van haar kind terug te plaatsen.

Hartverscheurend! Hevig huilend probeert deze moeder het afrukte hoofd van haar kind terug te plaatsen.

  • door

De volgende zinnen zijn zwaar om te verdragen, maar des te belangrijker omdat ze een van de ergste fouten in onze samenleving blootleggen. Maar de krop in mijn keel is zelfs na enkele uren nog niet verdwenen. Deze zinnen werden geschreven door een verpleger, enkele uren nadat hij zag hoe een gezin verwoest werd.

Voor iedereen die het niet weet: ik ben hulpverlener in San Diego. Normaal zou ik zoiets niet openbaar delen, maar ik doe het toch, omdat ik hoop dat een van jullie klootzakken twee keer nadenkt voor nog eens dronken achter het stuur te kruipen.

Enkele uren geleden kwam ik aan bij een droevige scène van een zwaar verkeersongeluk. Een auto lag op zijn dak, een andere auto was tegen een stenen muur gereden. Een met bloed bedekte vrouw zat op de stoep. Op haar schoot hield ze een baby die in twee stukken gerukt was. Ze probeerde steeds weer het hoofdje van haar kleine zoontje op zijn lijfje te zetten om hem terug te “maken”.

Vanaf de andere kant van de straat liep een wanhopige man op me toe met een levenloos meisje in de armen. Toen ik uit de ziekenwagen stapte, legde hij zijn 7-jarige dochter in mijn armen. Hij bleef staan en zag toe hoe we alles probeerden om haar weer tot leven te wekken – we dienden medicijnen toe, gaven haar stroomstoten en een buisje door de nek.

De auto van het gezin werd in de flank gegrepen door een dronkenlap die met 100 km/u door het rood was gereden. Het meisje werd meer dan 10 meter uit de auto geslingerd en het hoofd van de jongen werd door het opkomende verkeer onthoofd. De ouders en de dronken chauffeur kwamen er met enkele schrammen vanaf, terwijl de kinderen ter plaatse het leven lieten.

Vandaag moest ik toezien hoe een gezin verwoest werd. Wees alsjeblieft geen complete idioot!

Het zijn steeds weer de onschuldigen die het slachtoffer worden van dronken automobilisten. DEEL dit aangrijpende bericht met iedereen die je kent om er nog maar eens aan te herinneren dat autorijden en alcohol niet samengaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.