‘Scheiding Wesley en Yolanthe in eindfase’

Er heerst algehele radiostilte rondom de huwelijkscrisis van Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau, maar dat zou volgens bekenden van het paar schone schijn zijn: de afwikkeling van de scheiding zou zich volgens hen reeds in de eindfase bevinden.

De voetballegende, die stilletjes nog gehoopt had op een doorstart met zijn grote liefde Yolanthe, zoekt intussen troost bij zijn trouwe vrienden in Amsterdam, terwijl Yolanthe met hun zoontje Xess Xava naar Ibiza vloog. Afgelopen vrijdagochtend kwam ze daar aan op het vliegveld met de vroege ochtendvlucht.

Op de foto’s die Story exclusief aangeboden kreeg, is duidelijk te zien dat Yolanthe ongelukkig kijkt, terwijl ze de driejarige Xess Xava voortduwt in zijn buggy. Kort na aankomst vertrok ze met het leuke ventje richting de echtelijke zomervilla, fraai gelegen aan de baai Cala Tarida.

Volgens voornoemde bekenden van het echtpaar Sneijder-Cabau niet om eens even lekker te genieten van een zonnige vakantie, maar bovenal om orde op zaken te stellen. De op een rots gelegen villa, die Yolanthe erfde van haar vader, alsmede clubrestaurant XaXa – dat Wesley en zijn vrouw samen begonnen – zullen onderdeel zijn van de boedelverdeling die een echtscheiding nu eenmaal vergt, zeker als er sprake is van een aanzienlijk, al dan niet gemeenschappelijk, vermogen.