Meteen naar de inhoud
Home » Heftig! Aanvaller springt opeens bovenop haar in een auto. Maar kijk eens goed naar zijn shirt…

Heftig! Aanvaller springt opeens bovenop haar in een auto. Maar kijk eens goed naar zijn shirt…

  • door

Niemand wil door het leven gaan en zich de hele tijd zorgen moeten maken om zijn of haar veiligheid. Maar of we dat nu willen of niet – er lopen een heleboel mensen rond met kwaadaardige bedoelingen. Het goede is echter dat er vele manieren bestaan waarop we ons tegen dergelijke mensen kunnen beschermen. Als je de juiste verdedigingstechnieken kent, hoef je niet de sterkste persoon ter wereld te zijn om aanvallen af te weren. Vrouwen en mannen zouden moeten leren hoe ze zich tegen aanvallers kunnen verdedigen.

Deze vrouw leert ons een erg eenvoudige greep die ons beschermt wanneer een aanvaller ons tegen de grond drukt. Het vergt slechts enkele handbewegingen om je aanvaller volledig uit te schakelen, hoewel je zelf op de grond ligt.

Deze video kan je leven helpen redden als je je ooit in dergelijke situatie zou komen te bevinden. Je kunt uiteraard nog een stapje verder gaan door je in te schrijven bij een plaatselijke zelfverdedigingscursus, maar met deze greep kom je toch al een heel eind.

DEEL deze belangrijke video met iedereen die je kent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.