Meteen naar de inhoud
Home » Heftig! Deze man laat zien hoe makkelijk het is om een meisje te drogeren

Heftig! Deze man laat zien hoe makkelijk het is om een meisje te drogeren

  • door

drogeren

Veel van de vrouwen letten niet op

Welk meisje is er niet ooit eens voor gewaarschuwd: gedrogeerd worden tijdens het stappen. Het is heel gevaarlijk en als het je gebeurt zijn de gevolgen soms heel heftig. Toch onderschatten mensen vaak hoe makkelijk het is om iets in het drankje van een ander te stoppen.

Het is ook een misvatting dat dit alleen gebeurt bij jonge naïeve meisjes. Gedrogeerd worden kan op elke leeftijd. Het kan iemand van zestien jaar gebeuren, maar ook bij vijftigjarigen komt het voor. De man in het onderstaande filmpje laat zien hoe makkelijk het precies is. Hij gaat naast een meisje en twee mannelijke vrienden zitten en als ze even naar de wc moet, slaat hij toe. De vrienden van het meisje letten even niet op en de man kan zo wat in het drankje stoppen. Als ze terugkomt, vertelt hij haar dat ze dat drankje beter niet op kan drinken. De vrienden en het meisje schrikken er zichtbaar van.

Ook bij het tweede stel blijkt het erg makkelijk. De vrouw kijkt even de andere kant op en het is alweer gebeurd. De man vertelt dat het veel te makkelijk is en mensen echt niet goed opletten. Wil je zien hoe makkelijk het is? Bekijk dan dit filmpje:

Bron: NSMBL, Youtube | Beeld: videostil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.