Meteen naar de inhoud
Home » Heftig: deze vrouw uit ‘Lelijke Eendjes’ had enorme wallen, maar nu lijkt ze twintig jaar jonger!

Heftig: deze vrouw uit ‘Lelijke Eendjes’ had enorme wallen, maar nu lijkt ze twintig jaar jonger!

  • door

Nicole durfde zonder zonnebril de straat niet op

In het programma Lelijke Eendjes gaat Lieke van Lexmond op bezoek bij mensen die gebukt gaan onder hun uiterlijk; ze voelen zich letterlijk een lelijk eendje. In de afgelopen aflevering bezoekt Lieke twee vrouwen; Saskia, die een bolle buik en een hangende boezem heeft overgehouden na het krijgen van zes kinderen en Nicole, die ernstige wallen onder haar ogen heeft. 

Wallen
In de aflevering van maandag zien we Nicole, die gebukt gaat onder het feit dat ze enorme wallen onder haar ogen heeft. Vroeger deed Nicole nog wel eens leuke dingen, maar door haar wallen durft ze eigenlijk vrijwel niet meer naar buiten toe. Gaat ze wel naar buiten toe, dan doet ze altijd een grote zonnebril op haar hoofd. Altijd heeft ze het gevoel dat mensen naar haar kijken als ze buiten is. Nicole is 46 jaar maar ziet er door de wallen uit als een veel ouder iemand.

Twintig jaar jonger
Lieke schiet te hulp en neemt Nicole mee naar de Velthuis kliniek. Daar aangekomen zegt de arts tegen Nicole dat ze last heeft van zogeheten ‘bags’; zakjes onder de ogen die vol zijn gelopen met vocht. Hier kan ze  niets aan doen, maar stoppen met roken moet ze wel doen. Ze gaat onder het mes en als het verband wordt weggehaald kan ze haar ogen niet geloven; de zakjes zijn weg! Een aantal weken later, als de wonden zijn geheeld, ziet ze er twintig jaar jonger uit. Fantastisch!

Bron: RTLxl | Beeld: video still

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.