Meteen naar de inhoud
Home » Heldendaad: wielertoeristen assisteren bij de moeilijke bevalling van een koe.

Heldendaad: wielertoeristen assisteren bij de moeilijke bevalling van een koe.

  • door

Kort geleden kwam een groep wielrenners in het noorden van Spanje voorbij een bevallende koe. De sportievelingen merkten dat er iets niet helemaal in de haak zat. Ze aarzelen geen moment en stappen van hun fietsen af. De eigenaar van de koe is reeds druk in de weer om de koe bij de zware bevalling te helpen, maar hij kan het werk niet alleen aan. Terwijl een groepslid de camera ter hand neemt, helpen de anderen de boer bij de bevalling.

Je kan hier alles zelf bekijken.

Het probleem bleek te zijn dat het kalf in een moeilijke positie lag en daardoor zorgde voor complicaties bij de geboorte. Met de hulp van de wielrenners slaagt de boer er uiteindelijk in om de babykoe naar buiten te trekken. Sommige wielrenners hebben dus ook een groot hart voor dieren! Het maakte de kerel niet eens uit om zich vuil te maken, noch wat anderen vonden van zijn beslissing te helpen, hij was trots zijn hulp te kunnen aanbieden bij dit bijzonder moment.

Een geboorte is bij elk dier een magisch moment, net als bij de mens. Deze wielrenners zullen dit moment ook niet licht vergeten, daar kunnen we zeker van zijn. Bravo!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Bron: Heftig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.