Crowdfunding voor ouders Lotte van der Zee.

Het voorbije weekend brachten de ouders van Lotte van der Zee hun prachtige dochter naar haar laatste rustplaats. Het was een pakkend afscheid waarbij duizenden mensen kwamen opdagen. Het 20-jarige model leed eind februari een hartstilstand tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk. Vrienden van de familie startten een crowdfunding om de ouders toe te laten het verlies in alle rust te verwerken.

Het doel van de actie is om 35.000 euro in te zamelen. Het geld zal besteed worden aan de betaling van het afscheid van Lotte en om de ouders, Eugeniek en Bert, financieel te ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Op die manier hoeven ze zich de komende maanden geen financiële zorgen te maken en kunnen ze zich concentreren op het verlies van hun dochter. “Niets kan dit grote gemis goedmaken. Wel kunnen wij met alle mensen die om Lotte, haar ouders, familie, vrienden, vriendinnen, teamgenoten en collega’s geven, zorgen dat zij een prachtig en liefdevol afscheid krijgt. Dit verdient Lotte”, luidt het.

Op 15 maart stond de teller van de actie op 7.900 euro.

DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n mooi initiatief vindt.

https://www.instagram.com/p/Bu_unqog1XY/?utm_source=ig_embed

Bron en afbeeldingen: Instagram en RTL Boulevard