Meteen naar de inhoud
Home » Hier is het alledaagse keukentoestel dat ontplofte en bijna haar gezin doodde. Jij kunt de volgende zijn. WAARSCHUWING.

Hier is het alledaagse keukentoestel dat ontplofte en bijna haar gezin doodde. Jij kunt de volgende zijn. WAARSCHUWING.

  • door

Velen van jullie zijn wellicht vertrouwd met een bekend keukentoestel: de hoge drukpan of snelkookpan. Je kunt enkele heerlijke gerechten met dit toestel klaarmaken, maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Zoals je kunt raden, maken deze toestellen gebruik van hoge druk om je maaltijden te bereiden. Hoewel dit toestel uitermate nuttig is, is het gebruik ervan niet zonder gevaren.

 

Sterker nog, boosaardige zielen gebruiken deze toestellen zelfs om bommen te vervaardigen! Een familie wilde haar verhaal met ons delen en waarschuwt voor de gevaren van een snelkookpan.

Cassie Hodges en haar echtgenoot Mark wilden een eenvoudige maaltijd bereiden met de snelkookpan en Mark besloot om een lekkere soep te maken. De soep kookte ongeveer 25 minuten in de pan met de functie “soep”.

Cassie zat ondertussen met haar kinderen in de woonkamer en ze ging een kijkje nemen in de keuken of het eten al klaar was. Het koppel wist dat ze eerst de stoom moesten aflaten voor de beveiliging los te maken, maar ze hadden geen idee wat er stond te gebeuren. Ze hoorden een klik en dat was het moment waarop Cassie besefte dat de pot niet goed afgesloten was. De beveiliging schoot los en dat was het moment dat de snelkookpan explodeerde. Het kokende water kwam op haar en haar echtgenoot Mark terecht.

Ze hoorde een luid gesis en begonnen het uit te schreeuwen van de pijn terwijl hun huid er gewoon begon af te schilferen. Cassie holde naar de douche en belde onmiddellijk een ambulance.

12% van het lichaam van Cassie was ernstig verbrand en ze kreeg verbanden en pleisters aangelegd. Cassie gaat al enkele weken door een ware hel maar probeert zich voor de kinderen kranig te houden.

Het koppel overleefde, maar dit verhaal had veel ernstiger kunnen aflopen. Als je een snelkookpan hebt, zorg er dan voor dat je het correct gebruikt!

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.