Meteen naar de inhoud
Home » Hier worden mannen op gewonden van!

Hier worden mannen op gewonden van!

  • door

Nee, wij vrouwen hoeven niet altijd volledig zonder kleren of in ons ondergoed rond te paraderen voordat een man op gewonden wordt van ons. Soms zijn het juist de kleine, onbewuste dingetjes die je doet die hem helemaal gek maken. Dingen zoals…

… zijn shirt dragen
Als mannen mogen kiezen waar ze een vrouw het liefst in zien, is het antwoord natuurlijk ‘niets’. Helemaal zonder kleren is altijd de beste keuze, maar als ze dan toch voor een kledingstuk moeten kiezen, gaan ze graag voor één van hun eigen shirts. Een shirt dat nét over je billekes valt, waarin je rond ingen mooi uitkomen en je benen worden geaccentueerd. Het liefst trekt hij het meteen weer van je lichaam af. En hé, het is niet voor niets zo dat vrouwen in films altijd een mannenoverhemd aanhebben. Aantrekkelijkheidsgehalte: 100 procent.

… schone lakens op het bed

Wij weten ook niet zo goed wat het is met mannen en een schoon bed, maar op een of andere manier willen ze de lakens altijd meteen weer bedoezelen met lichaamssappen. Misschien vinden ze de vrij partij beter in een bed dat schoon ruikt en aanvoelt, wie weet. Het is wel een handig trucje voor ons vrouwen: wil je een vrij partijtje, zorg dan voor schone lakens.

… concentratie

Zit je thuis lekker te tikken op je computertje of te puzzelen in je boekje, voel je ineens twee armen om je middel. Tja, probeer daar dan maar eens uit te ontsnappen. Als je hard nadenkt over iets krijg je vaak kleine denkrimpeltjes. Combineer dat met het puntje van je tong uit je mond steken of bedachtzaam op je lip bijten en je bent ineens onweerstaanbaar voor het mannelijke geslacht.

… je ochtendhoofd

Het is waarschijnlijk niet de zure adem die het ‘m doet in de ochtend, maar je lover kan zich aardig op winden als jij au naturel wakker wordt. De vouwen van je kussen nog zichtbaar op je wangen, de slaperige oogjes en het onherkenbare gegrom dat eruit komt als je probeert te spreken… Hij wil je
het liefste de hele dag in bed houden.

… met zijn vingers spelen

Oeh la la, als er iets is waarmee jij het hoofd van je vriend op hol kan brengen, is het wel als jij met zijn vingers speelt. Lichamelijk contact is sowieso een belangrijke factor bij op winding en aantrekkingskracht, maar (on)bewust met zijn vingers spelen zal hem helemaal op gewonden maken. Probeer het maar eens uit als jullie samen in de auto zitten. Wedden dat hij binnen twee minuten een verlaten parkeerplaats heeft gevonden?

… parfum

Nee, we bedoelen niet dat je liters parfum over jezelf heen moet gieten, want dan rent hij waarschijnlijk alleen maar van je weg. Maar een subtiel luchtje zo hier en daar kan wonderen doen voor zijn interesse in jou. Hij zal zelfs op gewonden raken als hij het geurtje ruikt terwijl jij niet eens in de buurt bent, alleen maar omdat hij dan aan je wordt herinnerd. Om de geur van je parfum het langst met je mee te dragen, kun je het goedje het beste op de binnenkant van je elleboog, achter je oor, in je knieholte en op je sleutelbeen spuiten. Dit zijn plekken waar de parfum zich goed hecht aan je huid en waar de geur dus langer blijft hangen.

… kietelen

Probeer ons maar eens wijs te maken dat een plagerig wedstrijdje kietelen niet altijd in een twee uur durende vrij partij eindigt. Het heeft iets te maken met het gevoel van jouw handen op zijn lichaam dat erin resulteert dat jullie ineens zonder kleren iets heel anders doen dan kietelen. Enorm hot.

Waar wordt jouw vriend helemaal op gewonden van?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.