Meteen naar de inhoud
Home » Hilarisch: Jan de Hoop brengt weerman Dennis helemaal van z’n stuk

Hilarisch: Jan de Hoop brengt weerman Dennis helemaal van z’n stuk

  • door

Jan

Zelfs in de vroege ochtend is Jan niet vies van een grapje

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het is een veelgehoord gezegde en wat ons betreft helemaal waar. Vermoedelijk kan RTL-nieuwslezer Jan de Hoop zich hier ook wel in vinden. Tijdens de uitzending kon hij het niet laten om een grapje te maken over de outfit van zijn collega.

Te vroeg voor een grapje, dat is het natuurlijk nooit. Wanneer Jan een grapje maakt over een jurk voor weerman Dennis, speelt de weerman hier mooi op in door te zeggen dat het voor hem geen weer is voor een jurk. Maar Jan is ook in de vroege ochtend gevat en grapt dat zijn collega dat prima kan hebben.

En de de arme weerman is daardoor even totaal van zijn stuk gebracht. Gelukkig is Jan ook de beroerdste niet en hij herinnert zijn collega eraan dat hij op het moment stond om de temperaturen van vandaag met kijkend Nederland te delen.

En nog een keer… 
En daar houdt het niet mee op tijdens de uitzending van vanochtend. Naast grappentapper is de nieuwslezer toch ook wel een beetje en blunderaar. Aan het eind van het weerbericht gaat-ie weer: wanneer zijn collega het weerbericht rondpraat, hoor je een klap op de achtergrond. Jan kon het niet laten en stootte zijn kopje om. Ach Jan, het kan de beste gebeuren!

Bekijk hieronder het hilarische fragment.

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: LindaNieuws. Beeld: Videostill RTL XL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.