Meteen naar de inhoud
Home » Hoe je met een “micropenis” toch een goede vrij partij kunt hebben

Hoe je met een “micropenis” toch een goede vrij partij kunt hebben

  • door

Voor die 0,6 procent van de bevolking die uitgerust zijn met een “micropenis” bestonden er tot nu slechts drie opties in het leven: a) een andere vaardigheid onder de knie krijgen, b) onwaarschijnlijk rijk worden of c) je aseksualiteit aanvaarden.

Blijkt dat er ook dingen zijn waarvoor je geen olifantenslurf nodig hebt.

Therapeute Elizabeth McGrath bevestigt het oude gezegde dat de grootte van de boot niet belangrijk is voor een goed seksleven maar eerder de manier van bewegen op de oceaan. Daar komt het toch op neer.

Aan de Daily Dot legde ze uit: “Er is springen, graven en het wrijven van de ‘leuter’ tegen de schaam lippen en dat kan uitgebreid worden naar een heleboel leuke dingen die mannen met een kleine leuter kunnen doen. Beschouw het als een leuke kans om nieuwe dingen te ontdekken en te verkennen.”
Een andere mogelijkheid zijn uiteraard het brede gamma aan speeltjes, waaronder de leuterverlenger. Het werkt eigenlijk een beetje als een condoom maar dan met een verlengstuk eraan.

Het advies van Elizabeth is om vooral jezelf te zijn en ook trouw te blijven aan jezelf. En zeg tegen de mensen die altijd lachen met je kleine leuter dan hun bekrompen brein altijd kleiner zal zijn en dat is wat telt.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.