Meteen naar de inhoud
Home » Hoe vaak draag jij je BH’s voordat ze gewassen worden.

Hoe vaak draag jij je BH’s voordat ze gewassen worden.

  • door

Tijd voor een openhartig gesprek met de dames. Weet jij hoe vaak je een BH mag dragen voor dat deze gewassen moet worden? De meeste vrouwen schieten door deze vraag in de lach, maar het is een vormt onder heel wat vrouwen een serieus probleem.

 

Een Britse lingeriehandelaar heeft onderzoek gedaan onder hun vaste klanten en kwam tot de conclusie dat veel vrouwen hier een fout in maken. De lingerie experts raden je aan om je BH hooguit 3 keer te dragen voor je deze in de was doet. Het is ook verstandig om 2 andere BH’s te dragen voor je weer terug gaat naar de eerste. Dit zorgt voor betere hygiëne en vermindert slijtage aan je ondergoed.

Veel vrouwen dragen hun BH een week als het niet langer is zonder deze te wassen. Dit kan leiden tot infecties rond de borst en de kwaliteit van de BH gaat snel achteruit.

Hoe moet je BH’s onderhouden:

BH’s kan je het beste op de hand wassen met milde zeep. Je kan er ook voor kiezen om het handwas programma te gebruiken van de wasmachine. Zorg er dan wel voor dat de BH netjes in een waszakje zit.

Een BH mag nooit in de droger, het lijkt misschien overbodig om dit te zeggen. Maar in tijden van haast gebeuren de gekste dingen.

Tip: Als je een BH hebt gevonden die goed past en lekker zit koop er een tweede paar van. Op die manier kan je afwisselen en er langer van genieten.

Weten jouw vrienden/vriendinnen hoe vaak ze hun BH mogen dragen voor ze in de was moeten? Deel dit bericht voor de zekerheid met ze op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.