Meteen naar de inhoud
Home » De hond van de bruid kon niet bij de bruiloft zijn – maar dan verzint de vader iets geweldigs!

De hond van de bruid kon niet bij de bruiloft zijn – maar dan verzint de vader iets geweldigs!

  • door

Iedereen die een hond heeft, zal begrijpen dat een baasje vaak onafscheidelijk is van zijn hond. Hillary Bowles is één van die baasjes. Ze is echt onafscheidelijk van haar hond Leo. Toen de vrouw ging trouwen, zag ze echter in dat Leo er niet bij kon zijn.

© Hillary Bowles© Hillary Bowles

De hond zou moeten worden meegenomen door “vreemden”, want de bruid en bruidegom hebben natuurlijk een heel druk schema tijdens deze speciale dag. Hillary vond het erg jammer, maar haar vader had een oplossing bedacht, zodat Leo er toch een beetje bij was.

© Hillary Bowles© Hillary Bowles

Het huwelijk zou in een andere staat plaatsvinden, haar vader bracht Leo eerst naar een hondenpension. Daarna vertrok hij zelf naar de bruiloft. Hij nam echter iets heel speciaals mee. Hij nam een kartonnen versie van Leo mee. Leo kon er op deze manier, symbolisch bijzijn.

© Hillary Bowles© Hillary Bowles

De vader maakte op allerlei plekken foto’s met de kartonnen hond. Daarna stuurde hij ze naar zijn dochter. Op de bruiloft was de kartonnen hond er ook bij. Het is een leuk gebaar van de vader!

Toch wel leuk verzonnen, op deze manier is Leo er toch een beetje bij! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.