Meteen naar de inhoud
Home » De hond van de buren springt telkens omhoog om over het hek te kunnen kijken. Dan maakt de vrouw speciale gluurgaatjes voor haar

De hond van de buren springt telkens omhoog om over het hek te kunnen kijken. Dan maakt de vrouw speciale gluurgaatjes voor haar

  • door

Jennifer Bowman is een echte dierenliefhebster. Op YouTube post ze video’s van haar hond Olive en haar kat Max. De twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden, en Olive, Max en Jennifer kunnen altijd op elkaar vertrouwen.

Jennifer heeft ook regelmatig contact met Penny, de Duitse herder van de buren. Blijkbaar wil ze ook delen in de lol. Ze wil altijd weten wat er in de tuin van Jennifer aan de hand is en sprong altijd op en neer om over het hek te kunnen kijken.

In plaats van bij de pakken te blijven zitten, besloot Jennifer om er iets aan te doen. Ze maakte een soort van gluurplekje voor Penny, precies groot genoeg dat ze door het hek naar Max en Olive kan kijken. Ze maakte ook een insnijding voor haar snuit waardoor het er echt schattig uitziet.

Jennifer maakte een video van Penny aan het hek: “Hij kleine gluurder!”, zei ze. “Dit is beter dan springen, toch?”

Schattig!

Lees ook:Reusachtige zeeolifant betrapt op camera hoe hij een boot, even groot als hem, probeert te stelen.

DEEL dit met je vrienden en familie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.