Meteen naar de inhoud
Home » De hond gedraagt zich vreemd – de eigenaar is geschokt als hij ziet wat er schuilgaat achter de muur!

De hond gedraagt zich vreemd – de eigenaar is geschokt als hij ziet wat er schuilgaat achter de muur!

  • door

Als je dacht dat er meer bewijs nodig is voor de stelling “A dog is man’s best friend”, dan is dat er. Dit is weer een verhaal die de stelling zeker bewijst.

Drew is een man met een goed hart, en toen hij besloot een hond te nemen, koos hij ervoor om deze vanuit een lokaal asiel te adopteren. Hij nam contact op met de San Diego Human Society en adopteerde de hond Carl. Hij wist toen nog niet dat deze hond uiteindelijk zijn leven zou redden.

Drew wou eerst een golden retriever maar toen hij voorbij het hok van Carl kwam was het liefde op het eerste gezicht. Hij adopteerde hem dan ook meteen en nam zijn nieuwe vriend mee naar huis.

Op een dag begon te hond als een gek te blaffen. De hond gedroeg zich al heel de dag vreemd en Drew snapte niet waarom. In de avond wou Drew naar bed, maar dat was gewoon onmogelijk :de hond bleef blaffen en aan hem trekken. De hond deed er alles aan om de aandacht van zijn baasje te krijgen.

Licht gefrustreerd bij het gedrag van de hond, stond Drew op en zette het licht aan. Wat hij toen zag choqueerde hem heel erg. Het appartement waarin ze leefde begonnen zich te vullen met rook. Het bleek dat er brand was binnen een muur en dat sloeg nu over naar binnen.

brand1-1

Youtube

Drew belde gelijk de brandweer, die snel aan kwamen racen zodat ze de brand snel konden blussen.

Als Carl er niet was geweest dan was Drew waarschijnlijk niet meer in leven vandaag de dag. De brand was heel de dag al aan het smeulen in de muur, vertelde de brandweer. Dat verklaart ook het rare gedrag van de hond!

brand

Youtube

De hond is een echter held! Deel het ongelofelijke verhaal met je vrienden en familie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.