Meteen naar de inhoud
Home » Hond is 1 maand lang vermist in het bos, maar het baasje breekt uit in tranen als hij ziet hoe ze er nu aan toe is

Hond is 1 maand lang vermist in het bos, maar het baasje breekt uit in tranen als hij ziet hoe ze er nu aan toe is

  • door

Een hond genaamd Sandy werd naar de Alpine Animal Clinic gebracht toen een van de dierenartsen haar wankelend door het bos nabij de kliniek zag lopen.

Sandy verbleef tijdelijk met haar baasje in een huisje in het bos, maar waarschijnlijk verdwaalde ze toen ze alleen het bos inliep. De 10-jarige hond zwierf door de bossen van Montana en had waarschijnlijk ruim 28 kilometer gelopen voordat ze een maand later werd ontdekt.

Ze was er zeer slecht aan toe: ze kon nauwelijks lopen en haar vacht zat onder de uitwerpselen, teken en graszaden.

Gelukkig werd Sandy goed verzorgd door de mensen in de kliniek. Zo werd haar vacht geschoren en kreeg ze te eten. Nu moest alleen haar baasje nog gevonden worden.

De kliniek gebruikte de kracht van sociale media en maakte een Facebook bericht waarin de foto van Sandy te zien was. Er werd opgeroepen om deze foto zoveel mogelijk te delen in de hoop dat het baasje de foto voorbij zou zien komen. Het bericht werd uiteindelijk 5000 keer gedeeld en bereikte 200.000 mensen voordat een vriend van Sandy’s baasje de foto voorbij zag komen.

De vriend liet hem weten dat zijn hond gevonden was en aan het herstellen was in de kliniek. Dierenarts Heide Wampler zei, “Het was de eerste keer dat we haar staart zagen kwispelen en ze fleurde helemaal op, dus het was duidelijk dat ze hem herkende.”

Toen het baasje zijn hond zag brak hij in tranen uit. Bekijk de reünie in de video hieronder en vergeet deze hartverwarmende video niet te DELEN met je familie en vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.