Meteen naar de inhoud
Home » Deze hond keerde zich woedend tegen de vrijwilligers. Toen ze de marteling zagen die hij had ondergaan, huilden ze van razernij.

Deze hond keerde zich woedend tegen de vrijwilligers. Toen ze de marteling zagen die hij had ondergaan, huilden ze van razernij.

  • door

De inwoners van Culiacán in Mexico waren de laatste dagen getuige van een ongekende wreedheid. Titan, zoals zijn redders hem noemden, is een prachtige pitbull die in erbarmelijke omstandigheden werd aangetroffen door de organisatie “Huellita con Causa”.

Ze konden niet geloven in welke toestand het dier zich bevond: de arme hond was niet alleen vel over been door een gebrek aan voeding, maar rond zijn nek zat een zware ketting die in zijn vlees sneed.

Het litteken is zo diep dat zelfs de spieren zichtbaar zijn. Het leed dat dit dier werd aangedaan is onvoorstelbaar.

Om de ketting los te maken, moesten ze het dier kunnen benaderen, maar dat was niet evident. Titan reageerde erg agressief op zijn redders. Dat is echter niet verwonderlijk als je je hele leven aan de ketting hebt gelegen. 5 uur later slagen de redders met de hulp van een slotenmaker er dan toch in om het dier van zijn marteling te verlossen.

Deze beelden zijn echt hartverscheurend.

Titan werd onmiddellijk naar het dierenziekenhuis gebracht, waar hij momenteel van zijn verwondingen herstelt.

De organisatie diende klacht in bij de politie om de dader van deze wreedheden niet ongestraft te laten wegkomen.

DEEL deze geweldige redding met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.