Meteen naar de inhoud
Home » Deze hond kwam zijn beste vriend tegen na 18 maanden. Het weerzien is ronduit prachtig!

Deze hond kwam zijn beste vriend tegen na 18 maanden. Het weerzien is ronduit prachtig!

  • door

Honden zijn dieren die erg lijden onder een scheiding van hun baasjes. Eens ze een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd met iemand, kunnen ze niet meer zonder die persoon leven. In vele gevallen is dit letterlijk het geval. Deze hond is geen uitzondering. Hij bleef 18 maanden gescheiden van zijn baasje en wanneer die dan plots weer opdook, kon hij zijn geluk niet op.

De hond overlaadt zijn mensenvriend met dikke hondenzoenen en laat merken hoe hard hij hem gemist heeft. Hij wordt haast gek van geluk. En ook het baasje is duidelijk in zijn nopjes. Na al die tijd zijn ze eindelijk weer samen. Achttien maanden is een erg lange tijd.

Het wordt een uitzonderlijk emotioneel moment. Het doet bijna pijn te zien hoe hard beiden elkaar gemist hebben. Het is een onvergetelijk moment. En wij hebben het geluk dat we er getuige van mogen zijn.

Geniet van dit prachtig weerzien van twee boezemvrienden.

Wie zelf een hond heeft, weet verdomd goed wat het betekent voor het dier. Ze wachten ongeduldig tot we thuis komen om ons te overladen met affectie. Ze zijn er altijd om ons te troosten. het liefst van al spenderen ze al hun tijd met ons, spelend in de natuur of op avontuur. De hond is werkelijk de beste vriend van de mens!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Bron: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.