Meteen naar de inhoud
Home » De hond neemt afscheid van zijn stervende baasje – het hartbrekende filmpje heeft miljoenen in tranen!

De hond neemt afscheid van zijn stervende baasje – het hartbrekende filmpje heeft miljoenen in tranen!

  • door

Toen Ryan stervende was, waren er veel die rouwden. Maar zijn hond kon maar niet begrijpen waarom Ryan niet meer thuis kwam. Ryan zijn zus Michelle, vroeg aan de medewerkers van het ziekenhuis of Ryan zijn hond afscheid van hem mocht komen nemen.

Het filmpje ervan is nu meer dan 14 miljoen keer bekeken.

De zus schrijft het volgende op Facebook:

“Het ziekenhuis heeft een prachtig iets voor ons gedaan, ze stonden toe om mijn broer zijn hond “afscheid” te laten nemen van zijn baasje, zodat hij wist waarom zijn baasje niet meer thuis zal komen. Als je mijn broer kende dan weet je hoeveel hij van zijn hond hield.(Omdat zoveel mensen het vroegen, hij dacht dat hij migraines had maar het bleek een hersenbloeding te zijn)

De doctors geloven dat het door hoge bloeddruk komt en speculeren dat het komt dat de vele energy drinks komt. Dankjewel voor al jullie steun, maar dit is alles dat ik kwijt wil. We zijn diep bedroefd en danken jullie om het delen van jullie verhalen en manieren van rouwen. Maak je geen zorgen om de hond! We houden haar natuurlijk, ze is onderdeel van de familie!”

Ryans overlijden is een tragisch iets. Maar de familie weet dat zijn hart verder zal leven in een nieuwe lichaam. In een Facebook Post verteld Michelle dat een 17-jarige jongen in nood was voor een nieuw hart en dat hij het orgaan van Ryan heeft gekregen.

“Hoe triest het ook is om Ryan te verliezen, het is mooi om te zien dat zijn hart veel genoegen doet in een andere familie. Ik wens dat Ryan kon weten hoeveel verschil zijn hart heeft gemaakt voor de jongeman.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.