Meteen naar de inhoud
Home » Een hond probeert voortdurend te ontsnappen. Maar dan zien ze de reden van haar wanhoop!

Een hond probeert voortdurend te ontsnappen. Maar dan zien ze de reden van haar wanhoop!

  • door

Als een hond mishandeld wordt door zijn baas, dan mag je eender welke reactie van het dier verwachten. Medewerkers van hondenasielen hebben de taak deze dieren te helpen bij de verwerking van hun trauma en hen de weg naar nieuw geluk te tonen.

De medewerkers van het asiel Pinky Paws ResQ, Krystle en Allen Woodward, hebben een uitzonderlijk moeilijke hond onder hun  hoede. Het begon al toen ze de hond wilden weghalen bij haar baasje. Ze wou niet weg. Ze moesten zelfs de dag nadien terugkomen met grovere middelen om de hond te kunnen vangen.

Ze slaagden er gelukkig in de hond met zich mee te nemen naar het asiel. Ze waren ervan overtuigd dat de hond weldra zou worden geadopteerd. Maar de hond gedroeg zich zeer vreemd. Ze nam elke kans om uit het asiel te ontsnappen.

De teef leek zeer zenuwachtig en wilde alleen maar zo snel mogelijk naar buiten. De eigenaars van het asiel wisten niet goed wat denken en lieten een dierenarts komen. Toen deze de hond onderzocht werd de reden van de bezorgdheid van de hond ontdekt!

Betty, zo werd de teef genoemd, had blijkbaar pas een worp gedaan en haar borsten zaten vol melk. Dat hadden de eigenaars van het asiel niet zien aankomen. De kleintjes van Betty moesten dus ergens buiten zijn en wie weet in welke toestand!

De volgende dag lieten ze de hond buiten los en ze volgden haar op de voet. Twee en halve kilometer verder hield de hond halt bij een oude graanschuur.

Binnen stond hen een grote verrassing te wachten. Tien puppies zaten verborgen in de opgebroken vloer van de schuur. Ze lieten geen moment verloren gaan en brachten heel het nest zo snel mogelijk naar het asiel.

“Betty vertrouwde ons zo dat ze ons recht naar haar kroost bracht. Dit heb ik nog nooit meegemaakt,” lachte Krystle.

Eind goed, al goed. Betty kreeg een fijn hoekje in het asiel om voor haar pups te zorgen. Ondertussen zijn de puppies al een pak groter en zij en hun moeder stellen het prima!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Bron: Perfecto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.