Meteen naar de inhoud
Home » Een hond vindt een aangespoelde fles met een boodschap. Kijk gauw wat erin steekt!

Een hond vindt een aangespoelde fles met een boodschap. Kijk gauw wat erin steekt!

  • door

Een fles met een boodschap erin spoelt aan op het strand van Groot-Brittannië. Het had er een hele reis opzitten! De fles kwam van de andere kant van Europa.

Sheba, een knappe labrador, is de trotse vinder van de fles. Hij houdt ervan om plastic flessen die haar baasje, Martin, ver in zee gooit weer op te halen. Maar deze keer vond hij een vreemd exemplaar, een fles van glas met een briefje erin.

De hond grijpt de fles en brengt hem meteen naar haar baasje. Hij onderzoekt de inhoud van de fles en ontdekt dat de boodschap een lange reis achter de rug had, ze kwam helemaal van de Zwarte Zee! Drie meisjes hadden de fles aan de kust van Bulgarije in zee geworpen. De fles was een jaar onderweg geweest.

In de fles stak een briefje met de volgende mededeling: “Hoi! Wij zijn Maxim, Sophie en Polina. We hebben enkele foto’s in deze fles gestoken in juli 2014 samen met dit briefje. We schrijven je vanuit Losenets (Bulgarije). Vrede, liefde en geluk voor iedereen! Schrijf ons terug. ccbo@mail.ru.”

De foto’s die mee in de fles staken waren kiekjes van de tieners die de fles in zee wierpen. Martin kan haast niet geloven dat de fles zo ’n lange afstand heeft afgelegd. Hij schrijft de meisjes een mail zodat ze weten dat hun fles werd gevonden. Ze zullen zeker even verbaasd hebben gestaan over de ongelooflijke reis van hun boodschap.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Bron: dorsetecho.co.uk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.