Meteen naar de inhoud
Home » De hond was vastgemaakt met duct tape en bijna dood – maar dan gebeurt een wonder

De hond was vastgemaakt met duct tape en bijna dood – maar dan gebeurt een wonder

  • door

Honden zijn geweldige beesten, ze geven ons mensen zoveel liefde en zorg, en vele van ons zien onze huisdieren als onderdeel van het gezin. Daarom is het ook ziekelijk om te zien dat er toch ook heel veel mensen zijn die honden slecht behandelen.

Dit kleine hondje bijvoorbeeld, hij werd gevonden en was dicht bij de dood. Gelukkig werd hij nog op het laatste moment gevonden. De hond werd in de buurt van een garage gevonden in Canada. Het hondje was volledig hulpeloos: zijn poten, nek en mond waren vastgemaakt met duct tape.

Zoals eerder gezegd is de hond net op tijd gered, maar het was niet een man die de hond vond maar een andere hond die hem met toeval zag.

Dean Cresswell moest naar de garage voor nieuwe banden voor zijn auto. Zijn honden wachtte rustig buiten in de auto(met de ramen open) terwijl zijn baasje winkelde. Toen zijn baasje klaar was met winkelen, ging hij zijn honden uitlaten in de buurt.

1475957115

Bron: Windorstar

De honden liepen los en ze liepen verder weg dan normaal. Dean volgde zijn honden natuurlijk en was gechoqueerd toen hij zag wat zijn honden hadden gevonden. Het hondje wat ze vonden was helemaal vastgemaakt met tape en bijna dood.

1475957456

Windorstar

Dean haastte zich om voorzichtig de tape eraf te halen en vervolgens belde hij de politie, die gelijk naar de plek toe kwamen. Ze reden de arme hond naar de dierenarts, daar werd het duidelijk dat de arme hond niet meer dan een paar uur overleefd zou hebben als hij niet gevonden was.

1475957564

Bron: Windorstar

De hond is gelukkig veilig nu en honderd procent van zijn verwondingen genezen. De hond is geadopteerd door een liefdevolle familie, die hem alle liefde geeft die hij verdiend.

De politie heeft zelfs de dader, het monster die dit het hondje aandeed, gevonden. De man werd schuldig bevonden van dierenmishandeling en is veroordeeld tot 2 jaar gevangenis en 25 jaar huisdierverbod.

1475957633

Bron: Windorstar

Twee jaar cel voor dierenmishandeling mishandeling vinden wij echter niet genoeg. Deel het verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je ook vindt dat de man harder gestraft moet worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.