Meteen naar de inhoud
Home » Hond werd met de groene baretten naar het leger gestuurd. Dan gebeurde DIT … WAUW!

Hond werd met de groene baretten naar het leger gestuurd. Dan gebeurde DIT … WAUW!

  • door

Pat Farnsworth was het gewend om honden te hebben en hen te trainen. Momenteel heeft ze 10 honden bij haar thuis. Maar er was een hond die ze nooit kon vergeten. 10 jaar geleden trainde Pat legerhonden. Ze wist dat ze zich niet teveel aan de honden kon hechten, vooral voor hun eigen bestwil. Maar dan kwam er een hond die een beetje anders was dan de rest. Zijn naam is Bbogie. En ze hadden een band als geen ander.

“Ik kan het moeilijk uitleggen, maar ik vertrouw hem met mijn leven”, zei Pat, terugdenkend aan de tijd dat ze Bbogie leerde kennen.

Bbogie, een Mechelse scheper, was een van de besten tijdens de training. Hij was zowel onderdanig als intelligent. Daarom was hij de perfecte kandidaat om bij de special forces te gaan en werd gerekruteerd door de Groene Baretten.

“Ik huilde omdat mijn echtgenoot bij de special forces zat. Ik weet wat ze meemaken”, zei Pat.

Ze was diepbedroefd maar ze kon weinig doen. Bbogie zou vertrekken en zijn land dienen, en zij was er maar om te trainen.

De volgende jaren zou Pat aan Bbogie blijven denken. Maar in deze periode voerde hij vijf missies uit in Afghanistan en Irak. Nu, 10 jaar later, kreeg ze ongelofelijk nieuws. Bbogie mocht eindelijk op pensioen. Maar er was één probleem. Dergelijke honden worden doorgaans geadopteerd door een van hun militaire verzorgers.

Dat betekende dat ze grondig gescreend werd alvorens ze Bbogie zou mogen adopteren. En dan was er nog al die tijd dat ze niet aan zijn zijde was. Als Bbogie niet geadopteerd kon worden, zou men hem laten inslapen.

Dankzij een crowdfundingcampagne konden Pat en Bbogie eindelijk herenigd worden. Ze was zo dankbaar dat ze haar kleintje eindelijk terug naar huis kon nemen.

DEEL dit bericht als ook jij dankbaar bent dat deze twee zielsverwanten na tien jaar eindelijk herenigd werden!

Als je drie zakken vol kleingeld op de vloer plakt, zal je omver vallen van het resultaat. Geweldig!

Bron en afbeelding: YouTube

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.