Meteen naar de inhoud
Home » De hond wordt gered uit de brand – twee maanden later doet ze een ongelofelijke ontdekking in het huis

De hond wordt gered uit de brand – twee maanden later doet ze een ongelofelijke ontdekking in het huis

  • door

Als je iemand kent, of bent, die brand in zijn huis heeft gehad dan weet je de horror die deze ervaring met zich meebrengt. De vlammen slaan om zich heen en voordat je het weet staat heel het huis in de fik.

Er is niet veel wat je in deze situatie kan doen dan wachten op de brandweer en hopen dat de schade beperkt blijft. Je voelt je machteloos. Dit is waarschijnlijk wat de familie Marr voelde toen in maart hun huis in vuur en vlam stond.

Naast veel kostbare goederen, verloren ze bijna hun geliefde hond Chloe aan de handen van het verwoestende vuur. Gelukkig werd Chloe gered door de brandweerlieden en overleefde het voorval. De katten had helaas minder geluk. Het gezin had twee katten, een werd gevonden maar overleefde het helaas niet en de ander werd helemaal niet meer gevonden.

Bron: Christine Marr

Bron: Christine Marr

Dat is echter niet het einde van dit bijzonder verhaal. Het leek bijna dat de hond het huis weer in wou rennen, nadat hij gered werd namelijk.

Toen Christine Marr op een dag door het puin van hun huis aan het lopen was, begon Chloe zich raar te gedragen.

a3-1

Chloe begon hevig te blaffen om de aandacht van Christine te trekken. Op een bepaald plekje bij de vloer zat de hond te blaffen en te ruiken.

“In de keuken was er een kleine ruimte waarin de hond zijn hoofd deed. Ik keek erin met een zaklamp en zag een kat miauwen.” Vertelde Christine aan The Dodo

In eerste instantie dacht ze dat het een zwerfkat was, maar dat bleek echter niet het geval te zijn. Tot hun grote verbazing was het de kat van het gezin waarvan ze dachten dat die was overleden tijdens de verwoestende brand..

Bron: Christine Marr

Bron: Christine Marr

Christine was natuurlijk hartstikke blij om haar kat, genaamd Ringer, weer terug te zien! De kat was dun en dorstig. De kat heeft twee maanden in het half afgebrande huis weten te overleven. Wat een wonder!

Bron: Christine Marr

Bron: Christine Marr

Wat een geluk dat Christine op die dag haar hond had meegenomen, anders had ze misschien Ringer helemaal niet meer gevonden. Wat zijn dieren toch geweldig? Deel het artikel met je vrienden en familie als je het daar mee eens bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.