Meteen naar de inhoud
Home » De hond zat al heel zijn leven vast in de kooi – tranen vloeien als hij eindelijk vrijheid leert kennen

De hond zat al heel zijn leven vast in de kooi – tranen vloeien als hij eindelijk vrijheid leert kennen

  • door

De chihuahua Billy heeft niet een makkelijk leven gehad. Hij groeide op in een kooi op een zogenaamde “puppy fabriek”. Dat is een fokker die op veel te intensieve basis en onder inhumane omstandigheden puppy’s fokt, puur voor de winst.

Deze praktijken zijn natuurlijk illegaal en zodra ze aan het licht komen worden ze vaak opgerold. Dat haalt echter niet het immense dierenleed weg dat al geschied is. Billy zat ook vast op zo’n “puppy fabriek”, toen ze hem vonden zat zijn kooitje zelfs vastgeroest.

“The Humane Society of The United States” is een van de grootste dierenrechten organisaties in de Verenigde Staten. Ze doen hun best om de bovenstaande mistanden hard aan te pakken en om nieuwe wetten voor de rechten van dieren te introduceren.

Altijd proberen ze de dieren die ze redden bij een goed baasje te krijgen. De honden hebben altijd liefde en aandacht nodig. Tijdens een van de reddingen werd een van de vrijwilligers “Adam” meteen verliefd op Billy. Hij zorgt nu voor Billy. Bekijk het zelf in de onderstaande video, het is moeilijk om niet een traantje te laten als je dit ziet!

We zijn heel erg blij dat de dieren gered zijn! Elk dierenleven telt, heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.