Meteen naar de inhoud
Home » Hond zat negen jaar vastgeketend – maar kijk eens als ze haar oude vriendin na twee jaar terugziet!

Hond zat negen jaar vastgeketend – maar kijk eens als ze haar oude vriendin na twee jaar terugziet!

  • door

De vriendschap tussen Jessica en hond Edith begon in 2007, toen Jessica de hond bijna iedere dag ging opzocht. Zelfs als puppy, zat Edith aan een ketting in de tuin, en ze kreeg behalve eten en water, geen beweging.

Jessica werkte bij de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie PETA, maar door gebrek aan wetgeving kon ze niets aan Edith’s situatie doen. Het enige wat ze wel kon doen was om haar iedere dag te bezoeken, om haar aandacht te geven. Jessica zorgde er ook voor van Edith een hondenhok kreeg.

Op een dag, enkele jaren later, was Edith plotseling verdwenen. De eigenaren waren verhuisd en twee lange jaren zag Jessica haar trouwe viervoeter niet meer. Ze gaf de zoektocht echter niet op, en uiteindelijk slaagde ze dit jaar erin Edith terug te vinden. Ze zat nog steeds aan de ketting.

Het lukt Jessica dit keer om de eigenaars te overtuigen om ​​Edith af te staan, en toen kwam de grote dag – Jessica mocht Edith eindelijk mee naar huis meenemen. Sindsdien zijn ze nooit meer uit elkaar geweest, en Edith krijgt alle liefde van haar nieuwe baasje die ze maar kan wensen.

We zijn heel erg blij dat Edith gered is! Elk dierenleven telt, heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!Bekijk hieronder het moment dat Edith wordt geadopteerd.

De mooiste en meest unieke patronen in een hondenvacht vind je hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.