Meteen naar de inhoud
Home » HONGERIGE HOND WORDT IEDERE DAG OP STRAAT GENEGEERD. MAAR WAT DEZE VROUW DAN DOET? HARTVERWARMEND!

HONGERIGE HOND WORDT IEDERE DAG OP STRAAT GENEGEERD. MAAR WAT DEZE VROUW DAN DOET? HARTVERWARMEND!

  • door

Dit is het verhaal van een stervende hond die achter werd gelaten op de straten van Peru. Hij was verwaarloosd, eenzaam en naamloos.

elke dag liep deze hond hulpeloos overstraat. Hij stond dag en nacht voor winkels en restaurants, waar de mensen hun rug naar hem toe keerde. Het was alsof hij niet bestond. Maar op die ene dag veranderde alles. Twee vrouwen brachten hem in veiligheid. Ze gaven hem een kom met eten, een comfortabele slaapplek en een naam. Ojitos. Wat bleek, dit was slechts het begon van Ojito’s reis.

Iedereen in het kleine stadje van Iquitos, Peru, negeerde deze straathond. Mensen keerden hun rug naar hem, en lieten hem alleen om te sterven.

Maar op die ene dag besloten twee vrouwen om het hondje een veilige plek te bieden. Ze noemden hem Ojitos en zetten zich in om hem weer volledig op gezondheid te krijgen.

Ojitos dacht niet dat hij de liefde verdiende die hij kreeg van de vrouwen. Toch realiseerde hij zich niet lang daarna dat deze twee reddende engelen het goed bedoelde.

Hij realiseerde zich dat niet ieder mens slecht is, en vertrouwde zijn leven toe aan Joyci en Bianca.

Langzaam maar zeker kwam Ojitos weer op kracht. Zijn vacht groeide aan en er kwam weer leven in zijn ogen.

Maar die ene dag dat Ojitos weer de straat op liep was toch wel heel bijzonder. Hij was geliefd door iedereen. Bekijk de onderstaande video om zijn hele transformatie te bekijken.

Er zijn ontzettend veel straathonden in Iquitos die geadopteerd willen worden. Ursula, de vrouw die de video van Ojitos uplaodde hielp bij Ojitos zijn verzorging. Dit deed ze door geld in te zamelen via de plaatselijke bevolking. Ook zet ze zich in voor andere straathonden an asiels. Ze haalt geld op om deze projecten financieel te kunnen steunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.